Obecne logo z postacią na koncie której jest najlepiej odegrana rola w historii jest dobre :D
Why so serious son ? Let's put a smile on your face, Bolek :D
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-09-27, 01:14
No ja juz sie to tego przyzwyczaiłem. Ale zeby nie bylo, gdybym chciał to bym wy***ał jakies w kosmos :P hahaha Nie no zartuje. Ten jest - ze tak młodzieżowo powiem - kool ^^
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Ja osobiście bym już to całkiem inaczej widział, mam na myśli sam ładny napis ew z jakimś logiem/obrazkiem obok na przeźroczystym tle, tak jak ma teraz coraz więcej for, np. cd-4u.pl, cs-puchatek.pl, wiaderko i kilka innych. Raz zrobić i mieć spokój, niż kombinować. Osobiście podoba mi się te logo co zrobiłeś do reklamy, ta pierwsza grafika - ew ją troszeczkę powiększyć i dodać coś związanego ze Słupskiem
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
No dokładnie o to, bez żadnych wariacji, kombinacji itd xD Coraz więcej for do takiego czegoś odchodzi, i wg mnie w sumie lepiej bo prościej i czytelniej
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.