SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 439 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-03-05, 22:10
Widi, na wiaderku chyba widziałem to samo co napisał voytec, sprawdź tam bo są zamieszczone obrazki co i jak zrobić. Jednak tu :D. http://cs-guide.net/wlasne-logo-w-cs/
EDIT
Proponuje zrobić wszystko od nowa, bo dociekanie co i jak jest źle zajmie Ci dużo więcej czasu.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-03-05, 22:13
Kiedyś korzystałem z tamtego poradnika. Ale wiesz ja tempy nie jestem aż tak żeby nie umieć tego zrobić. I zrobione jest prawidłowo według i tego i tego a nie działa robienie od nowa spraya.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Wiek: 19 Dołączył: 01 Mar 2011 Posty: 2 Skąd: Tarnowskie Góry
Wysłany: 2011-03-10, 14:19
Siema WIDI jak chcesz uzyskać pomocy ze spreyami w cs pisz na gg:28045127 Sam robie loga i spraye znajomym i nie narzekają.Moge też ci zrobić przeźroczyste tło:):)
-------------------- POZDRO;)CS JEST BOGIEM,FRAGI NAŁOGIEM,AK PODSTAWĄ,HEADY ZABAWĄ:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.