[ Dodano: 2010-02-13, 00:02 ]
Osstopl dal mi bana czitujesz choć gralem czysto , nemo mokrot moga to potwierdzić ;> , ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
[ Dodano: 2010-02-13, 00:06 ]
i w ogolę wydaje mi się ze przesadzasz Osstopl , pytanko do Ciebie grałeś kiedyś na steamie??? pokaż mi choć jeden ss , demko ze gram na czitach : >
tutaj http://www.speedyshare.co...832/siweusz.rar
niestety moje wh się nie nagrało ale trudno się mówi macie pewnie jakieś swoje na takie okazje
na tym drugim demku macie co trzeba bez wh widać ze strzela w kogoś chwile później tez była akcja ale jej nie nagrałem za wcześnie nagrywanie wyłączyłem
hahahahaahahahahahahaahah chyba się nastukales dziś za mocno nie ma tam żadnej akcji żebym coś miał : > pierwsze demko w ogolę bez żadnych podstaw , owszem drugie demko ta ostatnia akcja dzika ale chyba normalne ze strzałem tam w ta ścianę bo musiał ktoś tam biec??
[ Dodano: 2010-02-13, 00:19 ]
no chyba norma ze jak nie biegną droga główna to będą biec tamtędy to strzeliłem w ścianę seryjkę : > w ogolę polecam trochę po oglądać rozgrywki na steamie gdzie to co ja robię jest tam normalne : >
wiem ze masz wh i będę cie łapał. admin jest na serwie jesteś zawsze gdzieś na dole admina nie ma jesteś na samej górze w tabeli. Wiem ze jesteś cziterem !!! długo siedziałem na specu dlatego ze n3m0 był na serwie on wyszedł od razu zaczełeś strzelać przez ściany wsadzę wcześniejsze demko na którym nie strzelałeś przez ściany a na serwie był n3m0.
lol wsadzaj , powodzenia ; > nie ma admina tez mam low staty TO ZALEŻY KTO JEST NA SERWIE CZY SA PROSY CZY NUBKI : > , to tylko od tego zależy : > możesz mi robić co 1 sec screena albo kręcić demko , nic nikomu nie udowodnisz :> tym : > bo brak u mnie jakiego kolwiek dopalacza; > co do strzelania strzelam kiedy o tym sobie przypominam ze jednak mogę strzelić w ścianę : > czemu powiedz mi jak by mial wh aim sh czy ..... co jeszcze nie ma na mnie skarg? nikt nie kreci demek ? weź mi to wytłumacz??
[ Dodano: 2010-02-13, 00:40 ]
Tylko jedyny Ty się upierasz i próbujesz za wszelka cenne dowalić mi bańczyska? ; >> jest od cholerci adminów i jedyny Ty masz problem ; ooo czemu sporlog , mokrot , nemo ten cały Finlandczyk nie czepia się mnie tylko Ty ?? może dlatego ze jestem z wrocławianinem??
[ Dodano: 2010-02-13, 00:40 ]
Tylko jedyny Ty się upierasz i próbujesz za wszelka cenne dowalić mi bańczyska? ; >> jest od cholerci adminów i jedyny Ty masz problem ; ooo czemu sporlog , mokrot , nemo ten cały Finlandczyk nie czepia się mnie tylko Ty ?? może dlatego ze jestem z wrocławianinem??
[ Dodano: 2010-02-13, 00:42 ]
szkoda mi czasu na dyskuje.... , przyjdzie Bartu oceni zajście ; > dobrej nocy Ci życze i zebyś wiecej grał w zielone : >
-------------------- Motor 10 tys zł, Ochraniacze 5 tys zł, Paliwo 100zł, Adrenalina? Bez cenna za wszystko inne zapłacisz karta MasterCard !
http://www.speedyshare.co...190/siweusz.dem
ponad pól godziny gry z n3m0 nic tam nie widać porównajcie sobie z tamtymi co wsadziłem nie będę już się w tym temacie wypowiadał!! może ze się jeszcze bardziej wq... to pojadę i Wrocław spale!!
Siwy112, wczoaj po 1 twojej akcji sam chcialem ss ci zrobi jednak wiedzialem komu OssToPL, kreci demo to dalem spokoj. nie raz gracze sie na ciebie skarzyli na serwie wiec nie mow ze nie ma skarg na ciebie
dema nie obejze bo nie mam ns
ps OssToPL, mozemy razem spalic wroclawski shit calkiem niezly jest
@mokrot
Ty ja nic nie bd potwierdzać bo ja wtedy byłem zajęty grą a czy masz wh czy nie to się okaże ;]
A demka obejrzeć nie mogę bo ns nie mam -.-
@ n3m0
chodzi o jego gre wczoraj w nocy
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2010-02-13, 16:05, w całości zmieniany 2 razy
noo bez przesady : << , Dziad prosze Cie Ty tu sie nie wypowiadaj bo najmniej masz do powiedzenia , nie wiem czy wiesz ale zawsze z Ciebie wszyscy cisna ze na jakims syfie grasz : > pozdro pocwicz , awp ?? może gralem 2 - 3 razy : > preferuje autocampa ; >>
-------------------- Motor 10 tys zł, Ochraniacze 5 tys zł, Paliwo 100zł, Adrenalina? Bez cenna za wszystko inne zapłacisz karta MasterCard !
Siwy112, przypomnij sobie de_aztec i walinie po ścianach heady byłeś za skrzynką na 100 procent bo po zabiciu wyszłeś pierwszy strzał oddałeś chyba w klatkę potem się przesunąłem i dostałem od ciebie heada.
wiem o co Ci chodzi ale wtedy nie ja Cie zabilem : > i nie ja do Ciebie strzelałem ale pamiętam zajście ;]] co płakałeś ze aima i wh mam ; ]]] ale nie ja na Ciebie wtedy polowałem : >
[ Dodano: 2010-02-13, 12:07 ]
ps . ja też chce z wami zajarać wroc. shit : :
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.