Mam pytanie czy mógłby mi jakiś admin powiedzieć za co ja mam bany bo nie mam zielonego pojecią i nie moge ich znalesć.Bo co chwile dostaje bany od adminow cyt. "Masz już aktywne bany" a ja nie wiem czy to ss'y czy cos innego prosze oodpowiedż. Zgóry Dziekuję :)
Juz znalazlem to bany z 2009 roku niby wallhack i 2010 2 bany aima niby i czitowanie ale to bylo 2 lata temu i sie czepiaja jeszcze
[ Dodano: 2011-07-14, 19:49 ]
I tych screenow napewno nie mam
lukipuki Admin TeamPlay lukaszenko aka ukson
Informacje
SID: 0:1:39849495 Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 20 Maj 2011 Posty: 304 Skąd: Wrocław, Szk. Poręba
Wysłany: 2011-07-14, 20:03
Hhahah ahah ha
Kolejne dziecko neostrady. I jeszcze potrafi napisać "niby" I tak jak dostajesz tego bana, to jak znów możesz wejść na serwa. Pochwal się młody człowieku?
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Heh te sprzed 2 lat można pominąć bo nie koniecznie musisz to być ty bo jednak zmiana w nicku nastąpiła nie wielka ale jednak nowy a SS już się nie wykręcisz jak nie masz będziesz banowany...
I za wchodzenie na aktywnych reset lvla sugeruję
--------------------
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.