Witam na waszym serwerze 4fun jest mapka aim_map_usp i sprawia ona kłopoty. Otóż podczas rozgrzewki następuje totalna masakra wszystko lata mi ze 100 fps robi się 10. Gdy kończy się runda rozgrzewkowa to serwer się zawiesza i po jakimś czasie uruchamia się de_dust2 lub odrazu po zawieszeniu.
Mam prośbę zróbcie coś z tą mapką albo usuńcie ją z serwera. Każdy kto grał wczoraj ok godziny 20-30 potwierdzi to bo raz uruchomiła się ta mapa z głosowania a drugi raz admin ją wczytał i w obu przypadkach było to samo
No coś z tą mapką jest nie tak.. :/ Pierw z głosowania ją wybraliśmy i się serv zawiesił O_o a po chwili jak już server wstał na mapie dd2 to chciałem z powrotem wczytać aim_map_usp i po rozgrzewce znów serv padł... :/ O co kaman ??
Wysłany: 2011-03-05, 21:28
Usuwac nie ma co, bo mapa naprawdę spoko.
Mapa się tylko wiesza podczas rozgrzewki i jak jest dużo osób.
Nie da się zrobic by nie było na niej rozgrzewki, tj na indi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.