SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-01-10, 16:52 Mapcycle
Hi,
Chciałem się was spytać co sądzicie o wprowadzeniu na DM stałego mapcycle?
Zaciekawiło mnie to bo może zmieniło by to coś w realiach serwera ;)
Ale może to tylko moje zdanie ;> Zobaczymy :)
Dodaję ankiete do głosowania.
Uzasadnienie mile widziane ;)
Czas ankiety do niedzieli
no można próbować tylko żeby nie wyszło jak na TP z platformą steam... u nas gra dużo "dzieci dusta", a one denerwują się jak mapy nie znają i wcale się nie garną, żeby ją poznać
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2011-01-10, 21:49
qwerty napisał/a:
no można próbować tylko żeby nie wyszło jak na TP z platformą steam... u nas gra dużo "dzieci dusta", a one denerwują się jak mapy nie znają i wcale się nie garną, żeby ją poznać
Zauważyłem tę sprawę ;>
Jakby tylko była taka możliwość to podejrzewam że różne odmiany dusta non stop byłyby ;P
no a nie ma? xD są: dust2, dust, dust4ever, dust 2009, dust 2002 na zmiane między jest westwood i rats, a odświętnie trafi się office, eldorado, inferno i aztec...
Jestem za trzeba skonczyc z ta monotonnia. Dzieci westa/dusta jak nie beda mieli wyjscia to sie naucza na 60% dmodow sa takie mapy ze na oczy ich nie widzialem a u nas caly czas stare te same
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.