Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-03-05, 22:10 Mapy bez rogrzewki
Nie wiedziałem że jest możliwość wywalenia rozgrzewki w jednej mapie. Ale skoro taka jest myślę że sens jest usunąć ją z deagle bo tam w rozgrzewce i tak tylko deaglami się bijemy, i jeszcze na 35hp tam jest to źle zrobione i po rozgrzewce bronie zostają a ludzie niektórzy zamiast bić się na noże strzelają.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
tak się wtrącę w temat xD
mówicie o usuwanie rozg na wybranych mapach, widziałem parę tu skarg ze używają ruletkę na mapie 35hp, a czy jest możliwość usunięcia ruletki na wybranych mapach ?
bo wklepując to w regulamin ze zakaz używania ruletki to jakiś nobek nie czytający reg to nie będzie znal tego :)
usunięcia ruletki na wybranych mapach ?
bo wklepując to w regulamin ze zakaz używania ruletki to jakiś nobek nie czytający reg to nie będzie znal tego :)
To zależy od tego jak jest napisany plugin, i z tego co widzę po plikach to nie ma tego w ruletce. Trzeba by było poszukać pluginu jakiegoś w którym można ustawić że dajmy do mapy awp_india jest wyłączony spadochron, z tego co wiem to istnieje takie coś.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-03-11, 19:56
przede wszystkim ja bym dał regulamin tak jak na dm i tp na serw i tam pkt że TRZEBA wywalić na mapach 35 hp aim itp bronie po 1 rundzie i nie wolno podnosić
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
przede wszystkim ja bym dał regulamin tak jak na dm i tp na serw i tam pkt że TRZEBA wywalić na mapach 35 hp aim itp bronie po 1 rundzie i nie wolno podnosić
Chcę właśnie to zrobić, tylko nie bardzo mam czas żeby regulamin napisać..
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.