mam taka propozycje na zmiane mapcyklu na mapy typo fy aim kz awp
serwerow typu 4 fun jest..... duzo i trudno bedzie znalesc graczy ktorzy beda chcieli grac akurat na tym serwie
moje propozycje map
fy_pool_day (jest)
fy_dustworld
fy_buzzkill
fy_buzzkill2 (nie jestem pewnien nazwy ale wiem ze cos takiego jest)
scoutknives (chyba jest)
aim_map
aim_map_usp
cs_deagle5
35hp (mapy na kosy malo ich znam)
awp_map
awp_city
wiecej map nie pamietam jak ogarne 2giego kompa to napewno znajde jeszcze troche ciekawych map
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
OssToPL napisał/a:
bym radził najpierw coś zrobić z mapcyklem tak samo na dm w vote są mapy a na serwerze ich nie ma takie jak de_celtic i scout cos tam.....
Co do tego to sprawdziłem, to nie ma takich map. Musiało coś Ci się z 4fun pomylić.
Wczoraj wieczorem gramy na kabulu vote mapy jest wygralo de_celtic (moglem zrobic blad w pisowni) i jak miala byc zmiana byl reset i dalej kabul gdy chcialem zrobic vote na de celtic nie dalo sie
OssToPL napisał/a:
bym radził najpierw coś zrobić z mapcyklem tak samo na dm w vote są mapy a na serwerze ich nie ma takie jak de_celtic i scout cos tam.....
Co do tego to sprawdziłem, to nie ma takich map. Musiało coś Ci się z 4fun pomylić.
Wczoraj wieczorem gramy na kabulu vote mapy jest wygralo de_celtic (moglem zrobic blad w pisowni) i jak miala byc zmiana byl reset i dalej kabul gdy chcialem zrobic vote na de celtic nie dalo sie
Zwracam honor. Rzeczywiście mapa jest na liście, a na serwerze nie ma wrzuconej. Zaraz ją wrzucę.
Temat dotyczy 4fun, także koniec o DM. Jak macie jakieś propozycje to nowy temacik w odpowiednim dziale.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.