Someone from the administration made 5 screens of you while playing on our server. These screens you can find in a folder called "cstrike". Now you just have to upload these 5 screens (for example "imageshack") and give us the download link so we can see that you didn't cheat. Then, of course you'll be unbanned as well.
I searched all folder of "cstrike" it is not there no screens.I in general me banned not from after cheats. and with cheats I never in life not play.I am in shock......so to throw down you??
[ Dodano: 2009-10-06, 11:19 ]
ктото по русски сдесь может мне обьяснить?
[ Dodano: 2009-10-06, 12:22 ]
блять я ебу, играешь себе просто, без читов, тут на тебе бан,за шо, какие скрины,хуй его знает.ну да я убил ZIP и еще 4 игрока сильных, щитай сам всю команду тянул, так он наверно взял и обиделся.сука читеров и WH не банят , а когда по честному играешь обязательно доебуться.я в шоке.мне больше нечего вам сказать,думал нормальный сервер, а туда админа долбоеба кинули.хотите разбанивайте, хотите нет, я заебался вам доказывать.
The Chemodan
Typ bana SteamID i/lub adres IP
SteamID SteamID nie znane
Adres IP 84.135.248.254
Zbanowany 02-10-2009 - 11:20
długość bana Na zawsze
Wygasa Nie wiadomo.
Powód masz juz bana !
Zbanowany przez admina Spolprog ()
Zbanowany na serwerze Serwer Slupsk [FFA] [Diablo Mod] [SaveXP FastDL]
Poprzednie bany 0
))))))))i am banned))whose played on my nick)))))i am from ukraine. he from germany))))kiedy ban patrz na ip ))) ZIP nie pomylie?
Daj mu unban, może sie pomyliłem w amx albo nie zrobiłem ss, widać że mu zależy bo jakby mnie na jakim niemieckim serwerze zbanowali to bym go olał, a on stara sie załatwić sprawe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.