Tak jak w temacie admin Mik0 no cóż.
Kilka osób powiedziało/napisało, że inny gracz ma wh, a Mik0 nawet nie sprawdził tego, bo dla niego ważniejsze było wbijaniem scrore,
a gdy powiedziałem że ten wallhaker ma jednak wh, on odpowiedział że nie będzie nikogo banował z powodu tego że ktoś coś powiedział.
Czy to nie śmieszne(1. ludzie normalni grają i są oni ignorowani a cheaterzy mają raj i mogą robić co chcą 2.myślę że Mik0 nie powinien być adminem)więc go zastrzeliłem i dostałem bana myślę że takich leniwych, nie widzących co powinno się robić na tak ważnym stanowisku, adminów, powinno się karać.
Proszę to rozważyć i zdjąć bana.
Więc tak mogę się wypowiedzieć bo byłem na serwerze w tym czasie Mik0 wchodził na speca i sprawdzał osoby podejrzane poza tym nie strzela się w swoich i nie oskarża w tym czasie kiedy admin jest na serwerze bo on już sam wie co robi.
on odpowiedział że nie będzie nikogo banował z powodu tego że ktoś coś powiedział.
1. Nie moge banowac od razu jak ktos mowi "Miko ktostam ma wh, banuj!". Wyobraz sobie co by bylo gdybym ciebie zbanowal, bo wedlug jakiegos leszcza dobrze grasz.
2. to co ty myslisz o mnie jako o adminie napisz na forum. Zabijanie mnie nic nie da oprocz bana. (widzisz jako porzadny admin dbam o porzadek i jak ktos zabija KOGOS, nie tylko mnie, celowo - dostaje bana)
Mik0 nawet nie sprawdził tego, bo dla niego ważniejsze było wbijaniem scrore,
Zauważ to, że admin to też gracz i chce troche pograć a nie tylko siedzieć na spec. A to że jesteś botem i nie dajesz przykladowo rady lepszemu, gdzie Mik0 go kara to odrazu nie musi być czit którego trzeba odrazu sprawdzać. Jak przyjdzie na to pora to wejdzie na tego speca jak ktoś przegina i sprawdzi czy nalezy mu sie ban czy nie.
Co do twojego bana, to dostałeś go na 2 godz za TK, więc odpocznij sobie i wróć później
Zamykam.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.