Wysłany: 2010-02-21, 16:52 Mniejszy exp, przywrócenie lvl z przed paru dni
Witam,
Jak zdążyłem się zorientować wśród graczy wiele osób chciałoby zmniejszenia expa zdobywanego w wyniku błędu oraz przywrócenia backupa bazy z przed paru dni kiedy to jeszcze zdobywanie exp'a nie było takie proste.
Przez tak szybkie zdobywanie lvll'i jak wielu mówi : "Gra straciła urok"
Dlatego stworzyłem oddzielny temat z sondą do głosowania, proszę o wypowiedzi innych.
jestem za bo
1 ja z tego nie skorzystalem jakies 4lvl up poszedlem wisi mi to
2 jak widze ludzi ktorzy mieli lvl 50-60 tera 90-120 (jest jeden przypadek ze nagle 157 wbil )
3 wiem ze wiele osob bedzie protestowac ale jak w ciagu 2 tyg mozna 200lvl wbic to co to za przyjemnosc kazdy ma taki lvl ti gra nie ma sensu
4 w wyniku innego bledu tydzien czasu xp nie slo do przodu wiec to moze bc jako rekompensata??
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
nie wbiłem na tym żadnego lvlu , ale nie możecie porostu zmniejszy tego ? albo w ogole wycofać to ? bo cofanie do tego co było jest trochę chamskie ; >
-------------------- Motor 10 tys zł, Ochraniacze 5 tys zł, Paliwo 100zł, Adrenalina? Bez cenna za wszystko inne zapłacisz karta MasterCard !
E tam jak ty sie meczysz bijac lvle to po co grasz? To ma byc fun dobra zabawa ja bilem w cholere czasu od 50 do 68 a po zmianie kazdy sobie kupil i tyle kto jest bardziej pokrzywdzony>:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.