Wysłany: 2009-06-25, 00:13 moze kilka nowych mapek?
Co prawda nie wiem co na to nasz bartu, ale mysle ze pogadac mozna, troche świezosci na serwerze sie przyda (ze 2-3 mapy), bo d2 i westwood sa juz nudne :)
Domyslam sie ze ile ludzi tyle pomyslow, ale moze jakas mapa-perełka sie znajdzie.
Wymien NAJWYŻEJ 3 mapy, na których chcial(a)bys grac na serwerze:
(opisz mape ktora proponujesz, wymien jej plusy czy cos)
1. de_kabul - znana i lubiana
2. jakas jedna aim-mapa (jak sie da to moze nawet bez wlaczania jej do mapcycle, ale zeby mozna bylo od czasu doc zasu taka puścić) znam jedna fajna, podrzuce nazwe jak mi sie przypomni :)
tyle na dzis ode mnie, nie zastanawialem sie dlugo, po prostu taki pomysl na posta wpadl mi do glowy ;]
Bo konczy sie waznosc dedyka, a jego przedluzenie na miecha to 69 Euro z tego co pamietam. Wiec lepiej zajac sie nowym polskim serwem, i potem beda kolejne jak dobrze pojdzie.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.