Ребят мож мне кто то подскажет как это n3mo когда начался раунд был невидимкой когда пере зашел им стал когда уже был виденым у него опять 5 Хп ...интерес с игре пропадает если немо так играет я понимаю что он админ ну блин играй честно а не выставляй себе сам!!!!!
[ Dodano: 2010-01-27, 22:19 ]
Во 1-2 убил и опять невидимый карт инферно ну блин мож поиграем нормально я теперь понимаю почему нема всегда в топе на 1-2-3 месте сделал ся невидимый тя не видят и пофиг поехали?ППЦ
On pisze po ukrainsku, ja troche znam rosyjski wiec 5 przez 10 rozumiem
On pisze coś, żeby mu wytłumaczyć jak to bylo, ze jak zaczynała się runda to n3m0 był niewidzialny i pozniej coś tam i stał się widzialny i miał 5 hp. Dalej pisze coś ze gra idzie na marne i wie ze jestes adminem
w tym dodano pisze, że zabiłeś 1 - 2 i znowu niewidzialna mapa inferno i ze moze bysmy zagrali normalnie , ja teraz rozumiem dlaczego nie ma wszedzie w TOPie na 1 2 3 miejscu , pozniej cos ze zrobil niewidzialny a dalej nie wiem.
Generalnie to nie gram na diablo modzie i nie wiem o co tam do konca kaman. Moze wy bedziecie wiedziec o co mu chodzi. napiszcie a ja postaram sie moim lamanym rosyjskim odpisac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.