Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: CS :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::

Nagroda miesiąca

Dobry pomysl?
tak
87%
 87%  [ 7 ]
nie
0%
 0%  [ 0 ]
nie wiem
12%
 12%  [ 1 ]
Głosowań: 8
Wszystkich Głosów: 8

Autor Wiadomość
 Mik0 
Zasłużeni

Informacje
SID: 0:1:80252
Wysłany: 2010-02-17, 23:20   Nagroda miesiąca

Przed chwilą wpadł mi do głowy pomysł... Nie wiem czy dobry, nie wiem czy sie uda, nie wiem czy to w ogole ma sens, ale podziele sie nim z wami :)

Pomysl ma na celu propagowanie gry na steam-ie.
Wydaje mi się, że są gracze, szczególnie ci młodzi, których na steam nie stac, nie mają konta allegro, w banku, lub ogolnie im sie nie chce tego załatwiać, ale chcieliby miec oryginalną grę. Wiem, niektorzy powiedzą "po co, przecież jest ns". Spoko niech dalej grają ns. Ta akcja byłaby dla tych, którzy CHCĄ mieć konto ale z jakichś podowów nie mogą.
Co wy na to zebysmy ktoremus z graczy :!: ns :!: , ktorzy graja na naszym serwerze dawali w prezencie KONTO STEAM?

I MÓJ PLAN:
1. Konto dajemy graczom, ktorych znamy z serwera TP (graja juz jakis czas i nie wiedziec czemu nie maja steama jest ich sporo),
2. Trzeba zglosic swoja kandydature (moze ktos woli grac na ns - nie bedziemy go na sile uszczesliwiac),
3. Jury skladajace sie z adminow decyduje komu taka nagroda się należy (glosowanie?)
4. Gracz szczesliwy i dozgonnie wdzieczny gra od tej pory z nami na steamie :)

II MINUSY:
1. konto kosztuje, ale jest rozwiązanie - Zrzutka. Klucz na allegro to kwestia 15 zł. Niewiele. Adminow jest 12. Nawet jesli polowie ten pomysl sie nie spodoba, to dla 6 osob jest to kwestia 2,5zł/mc. Bardzo niewiele, a radosci duzo :)
2. osoba odpowiedzialna za caly interes. Bartu, a jak mu sie bedzie chcialo tym zajmowac, jak nie to np ja :] lub ktokolwiek inny
3. oszuści - wyłudzaczy kont raczej nie bedzie duzo. Jesli ktos gra z nami od dawna, a do tego dostanie steam to wg. mnie z serwera nie ucieknie. Ale może być różnie.
4. zawracanie du** adminom - jesli pomysl sie przyjmie to mysle ze moze sie spodobac. Wtedy niewykluczone jest ze znajdą sie podlizywacze, ale i na to najdzie sie jakas rada (w koncu gracza ktory dostaje nagrode wybietaja admini)

III PLUSY:
1. wszyscy zadowoleni
2. wszyscy zadowoleni
3. wszyscy zadowoleni
4. wszyscy zadowoleni
5. Coś ciekawego bedzie sie dzialo poza grą - moze to przyciagnie nowych graczy, zwiekszy prestiż :) serwera?
6. w odległych planach serwer steam only?

No dobra, to by bylo na tyle. Komentujcie, byle konstruktywnie. Moze macie jakies lepsze pomysly, uwazacie ze pomysl zupelnie do bani, chcecie cos dodac, cos ująć, moze taka akcja juz gdzies byla i nie wyszla? Jak pomysl wam sie spodobal to moze dodajcie cos do niego od siebie, zeby bylo lepiej, sprawiedliwiej, bezpieczniej.

Battle 
Administrator

Informacje
SID: 0:1:10613320
Wysłany: 2010-02-18, 01:29   

Powiem tak, pomysł nie głupi ale dokładnie przyjrzę się temu gdzieś za 2 dni jak wrócę z "trasy" ;-)

Co do
Mik0 napisał/a:
6. w odległych planach serwer steam only?

w ciągu kilku dni będę pisał post myślę że o dużych zmianach. Info wkrótce ;-)
--------------------
Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.

Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.

Mikus 
Zasłużeni
Krzysiu Jarzyna

Informacje
SID: 0:0:29082894
Wysłany: 2010-02-18, 09:01   

Pomysł całkiem fajny, pomimo, że serwer nie narzeka na popularności i ma dużo stałych bywalców tym bardziej podniesie się jego prestiż, grywalność i atmosfera. Konto steam faktycznie nie kosztuje dużo, sam mogę raz w miesiącu rzucić 5 czy 10 zł.

A w dalekiej przyszłości serwer Steam? Chyba każdemu steamowcowi się to marzy :mrgreen:

..:: Wujek Google ::..

Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www

Odpowiedz do tematu  
Zasady Postowania Opcje