Składam zażalenie, w sprawie bana, którego dostałem! Ktoś zrobił mi SS i atomatycznie dostałem bana. Nie wiem też niby za co. Jeśli ktoś podejrzewał, że mam chity to mógł sie najpierw zapytać a nie odrazu SS mi robić! Dostałem bana za nic, więc proszę o odbanowanie.
buahahahahahahaha xD to jest zabójcze.
[ Dodano: 2010-04-06, 16:09 ]
Sb role główne Mokrot & Dziad
Cytat:
[Dzisiaj 13:19] voytec411: Mik0 wszystkiego najlepszego z okazji 25 urodzin ;]
[Dzisiaj 13:20] voytec411: Nie fałszywy alarm w ciągu 7 dni będzie miał
[Dzisiaj 14:11] MoKrOt ;]: ty mózg jesteś ;D
...
...
[Dzisiaj 14:19] voytec411: mokrot mózg to ja nie jestem ;] dostaje oceny 3-5 z w-f 6 ;]
1337 ZNAM Z ESPP. RASOWY NAPINACZ, UWAŻA SIE ZA PRO POLSKIEJ SCENY, SKILL HIGH, STAŻ ROK, UMIEJETNOSCI ZABIJE KAZDEGO ZE WSZYSTKIEGO, RN JEST DOBRY ZEBY GO UJAWNIC, OSIAGNIECIA PEWNE MIEJSCE W TOP 10 RANKINGU NAPINACZY INTERNETOWYCH SIEMA
Spinka w moim kierunku (duzo duzo wiecej tego jest ;() , na pewnym portalu (nie bede dawal linka =D!)
-------------------- SteelSeries 5h v2 USB
SteelSeries QCK heavy
Roccat Kova
Razer Arctosa
Samsung 2233rz
Igm sens : 3.5
Win sens : 6
Roccat Kova dpi : 400
Roccat Kova rate : 300
Resolution : 640x480
Xair size/color/dynamic : Large/Green/Off
Monitor refresh rate : 100
www.steamcommunity.com/id/tfg1337
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.