SID: 0:0:33993812 Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lip 2010 Posty: 245 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-12-20, 19:49
Viti wcale nie podlizał du**, a wogule powinienes brac z niego przyklad. Odebrano ci adma tylko
dlatego ze nie grales na serwerze. A ty masz do kazdego pretensje wez wyluzuj
kuli.... z Toba to jest tak, ze nie przemowi Ci do rozsadku... nie da sie z Toba dyskutowac bo zachowujesz sie jak male rozpieszczone dziecko ktoremu wszystko musi sie nalezec....
jakos inni nie placza
(ze juz nie wspomne o Twoim podaniu ze stycznia czy lutego czy kiedy tam^^ - nie pamietam juz, ale wszyscy byli na NIE... dostales wtedy adma dzieki Bartkowi - bo to on decyduje)
napij sie zimnej wody i przestan pisac glupoty!!!!
zbanowac na forum co Ty myslisz ze jestes jakims wrogiem publicznym nr 1 (na to trzeba sobie zasluzyc )
wiecej luzu i obiektywizmu (napisz mi czy jesli Ty bys gral i byloby wielu adminow ktorzy nie graja to czy nie bylbys za odebraniem im uprawnien - w moim podaniu z ubieglego roku krzyczales ze Wiotki Stefan nie gra... zeby odebrac adminy tym nieaktywnym.... zapomnial wol jak cieleciem byl??? - ogaru troche)
nikt Cie nie atakuje... jestes modem i masz swoje obowiazki na forum... a jak chcesz admina na TP to graj - sprawa jest prosta....
i przestan pisac o tym lizaniu du** bo moze Ty masz takie pieskie obyczaje... bo ja na bank nie
a jak nie masz zamiaru ogarnac sam siebie.... to sie obraz i poplacz
dajcie sobie po " :* ", bo mi smutno jest ze się kłócicie bo to dlatego ze składałem podanie;M
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.