joł, joł.
Więc temat ogólny o itemach, które do poprawki ew. które są zepsute.
1. Wszystkie itemy 1/x z awp są zepsute.
2. Wszystkie itemy 1/x z m4 są zepsute - to polecam wyrzucić ogólnie, nawet tego nie naprawiać, bo taki item to zgroza ! :P
A teraz które powinny być poprawione :)
Diabeł- myślę że powinno się dać więcej wytrzymałości niż 35, bo taki cień ma 200 i widoczność zredukowana do 2, a naprawdę dużo softów gra.
Myślałem też nad stalkerem, aby troszkę go zmodyfikować i więcej hp, aby było na start.
Teraz jest 1 w nocy, więc już nie rozkminiam co jeszcze, ale dodam z upływem czasu zapewne.
Ofc. Ludzie piszcie też tutaj, temat ogólny i niech on będzie z upływem czasu na późniejszy etap, bo zapewne Mokrotes and Crossers jeszcze ulepszą naszego wyjebistego moda ! :P
GL & HF !
Pozwólta ,że się wypowiem .
A więc tak, Wróbelek ma w 100% racje ,że z itemkami coś nie halo które wymienił.
Co do pierścienia stalkerów nic nie mam, uważam że jak się da więcej hp na start to inni gracze mają tylko mniejsze szansę. A jeśli chodzi o mod to jest naprawdę spoko i gra się o wiele lepiej niż na innych Diablo Modach.
No angielskie nazwy były lepsze... Też jestem za. Wiem, że don't również
Diabeł zaiste ma strasznie małą tą wytrzymałość, itemy z awp mogłyby być ciekawe, te z m4 to faktycznie zgroza
CO do itemów po angliku to ZA bo nieraz ładnie się głowie jak dontowi wytłumaczyć co daje jakiś item :P Większość osób zna angielski na tyle by się domyśleć co to za item ale trzeba pamiętać że nie tylko Polacy tu grają :P
ja np gram wiecej od resetu....
i wtedy byly juz polskie nazwy...
wiec jesli sie zmienia to nie bede wiedzial o co loto z tymi ang
bede musil sie uczyc od nowa^^ - btw wiem ze jest wyjasnienie po polsku....
ale.... w sumie to nie ma zadnego sensu gdyz kazdy i tak wpisuje /item i sprawdza co ma....
jedyny problem moga miec Ci ktorzy nie pochodza z naszego kochanego kraju^^
z tego wynika ze nic nie wynika.,... bo opisy/charakterystyki itemow trzeba by ogarnac po ang
Ja podobnie jak ViTi, Zaczynałem grać od nie dawna już przy polskich nazwach itemów. Nie będziemy się chyba dostosowywać do 2-3 graczy którzy nie są z Polski a grają obecnie na naszym Diablo Modzie. Więc również jestem za tym by z nazwami itemów nie kombinować.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.