Wysłany: 2011-09-25, 16:59 Nieporozumienie!
Cześć.
Chciałbym złożyć skargę na admina Ss_Szewa za głupotę, którą przed chwilą popełnił.
Zaczyna się runda rozgrzewkowa. Wszyscy grają normalnie aż nagle ktoś mi specjalnie rzucił HE pod nogi. Podajże Mc król. Zostało 6 sekund do końca rundy do go dla zabawy ukarałem "pogrzebem". Zaczęła się runda to już kara zniknęła, ponieważ ukarałem go 6 sekund przed końcem rundy rozgrzewkowej. No i zaczyna się już normalnie gra, a tu ku mojemu zaskoczeniu BAN na 3 godziny!!.
I ja się pytam to jest normalne?
Powód : regulamin.
Po 1. Ja go ukarałem na 6 sekund.
Po 2. Czy w regulaminie pisze, że wolno "specjalnie" zabijać swoich graczy.
Ewidentny błąd admina.
Ps: Ten Mc król jeszcze sam pisał na początku rundu: "dobra już gramy normalnie"
Po 2. Czy w regulaminie pisze, że wolno "specjalnie" zabijać swoich graczy.
Nie jest napisane, że nie wolno więc można, oczywiście tylko podczas 1 rundy ( i tak po którymś tam razie serwer banuje automatycznie ). Za to jest, że nie karamy podczas rozgrzewki także ban słuszny.
Wysłany: 2011-09-25, 17:32
Ludzie podchodzi do mnie Bot. Patrzy na mnie chwile i rzuca mi HE. I się chichra. Zostaje 6 sekund do końca rundy to go na chwile pogrzebałem. Rozpoczyna się runda i wszystko ok. Następnym razem za taką głupotę niech da perma.
Ps: Jestem ciekawy co by zrobił Szewa, gdyby to on mu rzucił HE pod nogi. Daje 100, że by tego tak nie zostawił.
ahh jak dawno skargi na mnie nie bylo
ile raz mam to powtarzac.. meczace to jest juz.. wchodzisz na serwer wciskasz 7 a wiesz co to znaczy? akceptujesz regulamin:] a jak juz paradise Ci pieknie napisal co w nim jest zawarte wiec albo sie dostosuj albo tu nie graj:] close.
Wysłany: 2011-09-25, 18:06
Ok po sprawie. Przy każdej rozgrzewce będę walił swoim z HE i celował w głowę aż zostawię komuś 1 HP. Bo w końcu w regulaminie nic takiego nie pisze. Ps: jak już kogoś zabiję, a on mi da karę to proszę o 3 godzinnego bana dla tej osoby.
Ok po sprawie. Przy każdej rozgrzewce będę walił swoim z HE i celował w głowę aż zostawię komuś 1 HP. Bo w końcu w regulaminie nic takiego nie pisze. Ps: jak już kogoś zabiję, a on mi da karę to proszę o 3 godzinnego bana dla tej osoby.
chcesz byc fajny? to ja przy kazdej rozgrzewce bede na spekcie obserwowal tylko Ciebie i beda nagrody za celowe ta/tk.
--------------------
shadow10 Admin TeamPlay Visca el Barca!
Informacje
Daj spokój szewa niech sobie zabija, po rozgrzewce mu się noga powinie i może zabije kogoś, to wtedy ta osoba będzie mogła mu dać bana za maxkill i będzie miał nauczkę.
Co to za skarga? Nie ma karania na rozgrzewce i koniec. A jak ktoś Ci specjalnie rzucił HE podczas rozgrzewki to było napisać do admina, to tamten by dostał bana za specjalny TK/TA. Tego też nie wolno robić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.