Witam serdecznie,
Jestem tu pierwszy raz wiec prosze o wybaczenie jesli pisze to w nieodpowiednim miejscu.
Na poczatku maly wstep . Jestem ze Slupska , gram w Csa od ponad 7 lat , duzo w tym siedze poniewaz jest to jedno z moich prostych zainteresowan. Posiadam rowniez wlasny serwer, ktory ciagne juz od ladnych paru lat , oczywiscie steam itd ( www.4af.pl ) i wszystko ladnie pieknie ale nie po to tu jestem zeby pisac swoj zyciorys.
Panowie krotka pilka: Gralem wczoraj sobie 4fun wchodzac po friendsach na niektore serwery by powalczyc. Nagle patrze jeden z kolegow gra na serwerze waszym Serwer Slupsk. Bardzo mnie to zdziwilo poniewaz nigdy o nim nie slyszalem , a ciesze sie ze taki istnieje , zwlaszcza ze sam mieszkam w SLupsku.
Od razu wszedlem , powalczylem 2-3 mapy wszystko ok. Wchodze dzisaj i az sie za glowe zlapalem z powodu wielkiego ładu i nieporzadku jaki tam panuje. Przykro mi to pisac , nie wiem czy tak jest zawsze czy tylko dzisaj jak tam bylem kilka razy ( moze to ja tak trafilem ) ale widze ze macie porty 47 i 48 wiec moga spokojnie wchodzic nonsteamowcy i dzis napotkalem tam mase cziterow... Nie bylbym taki zszokowany zeby to bylo jakies male skromne wh lub cos czego tak nie widac no ale wybaczcie jak kolesie biegaja na perfidnym aimie i ci łupią banke z 2 konca mapy to nie jest fajnie.
Szkoda serwerka , nie wiem albo macie za malo administratorow/operatorow do utrzymywania porzadku albo jestescie do tego przyzwyczajeni nie wiem.
Nie pisze tego posta z powodu zebym czegos tu wymagal - absolutnie, po prostu dobrze sie postzrelac z ludzmi z miasta w fajnej atmosferze no ale szkoda ze w takim balaganie ;)
smiech smiech i jeszcze raz smiech , szkoda serwera bo sie marnuje , no dzisaj to juz w ogole przesada jeden za drugim na perfidnych dopalaczach , jakos tych adminow o ktorych pisales to dzisaj nie widzialem zadnego , no trudno niestety nie ma przyjemnosci z gry ;)
Proponuje cos zmienic bo kwestia czasu i wszystko przepadnie ;)
Oj Ali nie widziałem Cię nigdy na serwerze a ty mówisz że jest bałagan n/c
nie musiales mnie widziec , wystarczy ze gralem kilka map 3 dni temu , kilka map 2 dni temu kilka map dzisaj itd i nie trudno stwierdzic jaki nieporzadek i smierdzace nonsteamowe cziterstwo gra...
Kolego to chyba nie dziala za dobrze albo ma takie WIELKIE opoznienie , poza tym jaka to roznica i nie widze tu nic wspolnego z tym. ( btw wejdz sobie na serwer i spojrz ranking )
Panowie ze tak powiem czepiacie sie byleczego a przeciez ja nic nie zorbilem tylko grzecznie chcialem zwrocic uwage ze jest jeden wielki syf i jak widze nikomu chyba on nie przeszkadza, nic wam nie zrobilem a naskakujecie na mnie jakbym jakies zle intencje do was mial , nie takie serwery jak ten mialem/mam i wiem z doswiadczenia jak to wszystko wyglada wiec prosze jak ktos cos znowu zlego na mnie chce napisac niech to przemysli , czlowiek chcial pomoc a go tu kamieniami obrzucili , no nie ladnie nie ladnie ...
nikt nie naskakuje tylko Mokrot zwrócił uwage, że gadasz a nie grasz, gammetracker z tego co wiem jest aktualizowany co kilka minut a już napewno co zmiane mapy,
Jeśli chcesz pomóc ogarniać serwer to dam ci kilka rad:
1. Zobaczysz czitera demko + ip (amx_showip)
2. Udzielaj sie na forum
3. Zyskaj sympatje ludzi
4. Napisz podanie na Administratora.
PzDr.
TP teraz jeden wielki burdel bo nie ma adminów, na wakacjach. Byle komu z NS'a nie mam zamiaru dawac adma, ktorzy beda obiecac ze beda grali a gowno beda grali za przeproszeniem, i beda za friko banowac "hajtow". Juz sie przejechalem na kilku takich ... Jak napisał Zip, chcesz pomagac to krec demka, wrzucaj na forum z IP. Na forum jestem codziennie długo, w grze niestety być nie moge bo moje kochane 1000-3000ms pingu mi na to nie pozwala
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.