Mam propozycje aby dodać jakieś niestandardowe mapki. Proponuje to gdyż w kółko gramy na tym serwie standardy czyli nuke tuscan dust dust2. ja bym dodalł parę mapek typu cs np cs_assault. kiedyś na tym serwerze (za czasów ulicy sportowej) było super dużo mapek większość niestandardowych i dzięki temu gra się nigdy nie nudziła.
A, więc czekam z niecierpliwością na pozytywną odpowiedż adminów
Obawiam sie iz przez mapy takiego typu moze zmniejszyc sie frekwencja i poziom servera. Wiekszosc dobrych graczy nie graja na takich mapach, a wiec zostana same lou i server padnie ; ). Taka jest moja opinia
Dzieki Jero za podtrzymanie tematy :) Jak dla mnie mapki super ale nie zaszkodzi by inni też powiedzieli jakie chcieli by dodać.
Ja bym do tego dodał jeszcze np: as_oilrig i inne mapy z VIPEM. one są typowo pod tp bo inaczej ct będzie stale przegrywało.
xmas_nipperhouse kiedyś to było i było przy tej mapie dużo zabawy (podkładanie paki)
de_dust2006
de_dune
i wiele wiele innych które nie sposób wymienić najleprze są przeróbki dusta i asteca
-------------------- Nick w grze: Majner
Ostatnio zmieniony przez gornikp 2010-02-06, 18:07, w całości zmieniany 1 raz
Byle by nie były jakieś zbugowane, czy niezbalansowane. Zdecydowanie nie assault - niezbalansowana, mała jak na serwerze bedzie 16 osób. cs_deagle - ; ] chetnie bym zagrał
Ale można dodać as_oilrig, wstawić głosowanie pod koniec mapy i w tedy w oilriga będzie sie grało kiedy "hajty" wyjdą. Znam sporo osób które uwielbiają oilriga. Z resztą jak im się mapki nie podobają to na serwach FFA przeważnie lecą tylko standardowe.....
Nie będę zakładał nowego tematu tylko zrobię kontynuację w starym. Oto są mapki które bardzo polecam na serwer tp. Jak dla mnie są bardzo dobre i można je przejść spokojnie w 2 minuty. (sam sprawdzałem)
Cytat:
http://www.4shared.com/file/KWdJJB50/Mapki.html
A odnośnie mapki gahhhhh jak dla mnie bomba Battle. Mapa jest bardzo ciekawa sam w nią grałem parę razy ale jest dość duża i czasem nie wiem gdzie jestem ale już ją ogarnąłem.
Bardzo bym prosił żebyś przejrzał te mapki. Z góry dzięki!
P.S. Do jasnej ciasnej co się stało z de_cheatu i z tawerną???
P.s. 2 Żeby nie zaśmiecać forum jedna uwaga: na de_vertigo na pochylni nie widać strefy raszu juz 3 razy padłem tam.
-------------------- Nick w grze: Majner
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.