SID: 0:0:19219986 Pomógł: 4 razy Wiek: 17 Dołączył: 02 Sie 2010 Posty: 323 Skąd: Jastrzębie Zdrój
Wysłany: 2010-11-06, 07:41
i tak mało osob uzywa latarki wiec po co? Ja sie moge zgodzic na usuniecie latarki magom a item latarka maga zostawic i co najwyzej zmienic jej nazwe. Pozatym to jest diablo!!!
Okej to więc tak, usuwamy latarkę u Maga ale zostawiamy item "Latarka Maga" i ograniczamy ilość Ninji. Spoooooko Jestem na TAK ! ^^ albo będzie tak albo będe na nie.
a ja proponował bym usunąc ninje ale za to wrowadzic nowe klasy,,
(proponował bym aby h@ załozył temat propzycje na nowe klasy i kazy by zgłosił maksymlanie 2 propzycje a najlepsze propzycje by nagrodzil slotem albo klasa premium którą ktos by wymyslił,) co wy na to????????/
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-11-06, 16:22
i dodatkowa klasa jest i klasa premium jest... mało oryginalne poza tym pomysł to nie rzecz do nagrodzenia bo to nei jest trudne nagrode to powinien mokrot dostać który by je tworzył xD
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-11-06, 18:25
Widi napisał/a:
i dodatkowa klasa jest i klasa premium jest... mało oryginalne poza tym pomysł to nie rzecz do nagrodzenia bo to nei jest trudne nagrode to powinien mokrot dostać który by je tworzył xD
Proponuje 2kg złota.
Według mnie są 2 klasy dodatkowe i starczy.
Jak widać serwer prawie ciągle trzyma full więc jest dobrze. Poza tym większa ilość klas = 'cięższy' kod = większe obciążenie serwa. I wgl. syf byłby jakby było więcej tych klas.
Co do ograniczenia jestem neutralny bo raz są to darmowe fragi a dwa jak juz wjeżdżają w plecy z noża to po prostu zabijam je w next a jak nie dam rady to zmieniam serwer na TP ;)
Wróbel napisał/a:
Powinno się zrobić że archy można użyć raz na rundę.
Wystarczy podskakiwać ;P
BH sobie rób jak szkopy ;)
Całą mape na bh ;d
A jeśli nawet weszłoby w życie to ograniczenie to trzeba pokombinować z nim aby nie było tak że przykładowo 6 ninji na mapę ;) A z tego co mi amxx powiedziało to narazie czegoś takiego nikt nie opatentował ;) A sam tego nie zrobię chyba że będzie czas to z Wofferem może by się coś wykombinowało.
I kolejna sprawa już raz pisałem było ograniczenie chcieliście zdjąć, teraz znów będzie i znowu będzie płacz żeby to zdjąć ;)
na innych serwerowniach jest po 30 klas i tezsa caly czas pełne i dobrze serwy sie trzymaja,,,
ja proponował bym zrobic jeszcze ze 3 klasy bo te sa standardowe na wszystkich diablo
Ta 30 klas, do srania Ci one chyba potrzebne. Połowa to samo, różni się + - 5hp i inną nazwą, a jak komuś się zwiesi lvl to "rzecz bezcenna" to naprawiać.
Co do blokowania, to większość firm blokuje za zbytnie nadużycie maszyny, a to czy będzie 5 klas, czy 20 to nie robi żadnej różnicy. Diablo Mod jest strasznie chaotycznie napisany, i tak czy tak będzie wytwarzał duże obciążenie.
Co do ninji, to już było to z 10 razy zmieniane, i już prawdę mówiąc mam dosyć tego kombinowania. Grajcie tak jak jest.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.