Chciałbym aby na serwerze dodano takie mapy jak
de_blue mapka dosyć przyjazna ;]
de_emir mała mapka na kilka osob
cs_costabrava :DD Tą musicie zoabczyć ;DD Ale dosyć fajnei sie gra na niej ;]
de_piranesi Dosyć duza ;]
de_poland Oooo mapka tez nie nalezy do małych a przyjemnie si e gra ;]
de_r1 i de_r2 mapki bardzo małe na niecałe 10 osob tzn najlepeij tak po 22 jak jest mało osob na seriwe ;] ale dosyc fajne ;]
de_lost wielkośc to srednia tak mi sie wydaje ;]
Na chwile obecna to tyle ;] Ja wiem i rozumiem, że wszystkie mapki nie znajda sie w map cycle ale mam nadzieje ze choc jedna czy dwie beda grane przez nas na słupsku ;]
Piszę tą propozycje ponieważ sadze, ze aktyualnym mapą przydala by sie lekka zmiana i wydaje mi sie ze to w jakims stopniu przyczyniłoby sie do grywalnosci ponieważ taka zmiana moze wyjsc na dobre ;]
zobaczymy czy sie kaska na utrzymanie serwa znajdzie... bo problem z tym jest, a pozniej jak z grywalnoscia (bo u nas czesto jesli mapka nie jest z "gornego" standardu to gracze uciekaja)
nowosci - czemu nie.. ale najpierw musi liczba naszych connectow podskoczyc do gory:)
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2011-09-02, 18:46
Jak ViTi pisze, u nas jak nowość jakas to spadek graczy jest. Kiedyś to i prodigy sie tutaj grało de_chateu, de_russka i inne fajne ale musi wzrosnąć liczba stałych graczy
Ja rozumiem ;] Co do pieniedzy to powiem tak jak bede miał jakas kase na fonie albo przy sobie to moge pare zlotowek sypnac na serwer ;]
A co do map to nei mowie ze teraz czy jutro ale jak keidys beda mozliwosci rto zawsze mozna poekserymentowac na poczatek jedna jakas dac sprawdizc jak z grywalnoscia pozniej kolejna nie zeby np 20 nowych map i nikt nie wie o co chodzi ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.