ZAJ*BISTA robota panowie, jak dla mnie w koncu czuje ze gram a nie robie za kosiarke jadac kazdego:P
itemki tez ciekawe choc moglyby miec troche wiecej wytrzymalosci te nowe czesto sie dostaje wielki + gralem zaledwie pare mapek i juz 15lvl a lamilem strasznie
ograniczenie ninji dziala tak mi sie wydaje i w koncu widze przeciwnikow a nie ich cien :P
nie bede cukrowal tylko bo nie wszystko mi sie podoba
1 chce moj dawny lvl!!!!! (wiem ze nie? mozliwe)
2 usunalbym pare zbednych itemow ktore kazdy ogarniety gracz wyrzuca
3 nie wiem czy to byl jakis blad czy co ale 3 lub 4 razy z rzedu dostalem ten sam item (terminator taki nowy fajny bag ktory daje 15000 lub wiecej $ )
ida swieta to jak dobrze pojdzie zrobie sobie prezet 100lvl xD
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Bardzo dobra robota, ale chyba się wkradł bug ze po jakimś czasie od początku mapy nie można wybrać klasy trochę nie fajny ten bug jest, ale gratuluje pomysłów na itemy są bardzo dobre
Bardzo dobra robota, ale chyba się wkradł bug ze po jakimś czasie od początku mapy nie można wybrać klasy trochę nie fajny ten bug jest, ale gratuluje pomysłów na itemy są bardzo dobre
widzialem to juz na innym serwie to podobno normalne
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
widzialem to juz na innym serwie to podobno normalne
To jest normalne, wszystko zależy od trasy serwer -> baza danych. Jak łącze któreś muli to może się chwile ładować, tym bardziej że serwer jest w DE Frankfurt a baza danych w PL Gdańsk
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.