Składam zażalenie, w sprawie bana, którego dostałem! Ktoś zrobił mi SS i atomatycznie dostałem bana. Nie wiem też niby za co. Jeśli ktoś podejrzewał, że mam chity to mógł sie najpierw zapytać a nie odrazu SS mi robić! Dostałem bana za nic, więc proszę o odbanowanie.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-03, 20:50
a więc kolego po 1 jaki masz nick? po 2 może i ja Ci dałem ssy po 3 miałeś może włączone haxy po 4 kij mnie obchodzi twoja odpowiedź po 5 daj ssy :*:*:*:* po 6 też uważam że to skandal jestem z tobą duchem haha jak Ci idioci mogli dać Ci bana bez pytania o.0 o mój Boże co się dzieje z tym światem ;/
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-03, 22:06
"kolego! mógł bym Cię zbanować? Ponieważ wydaję mi się że używasz niedozwolonych wspomagaczy które ułatwiają Ci grę oraz dają Ci przewagę nad innymi graczami" battle dodaj taki powód do amxx modmenu :D będzie bił rekordy :D
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.