Siemaneczko dla was kope czasu się nie widzieliśmy więc może odrazu zaczne od sedna , jak nie którzy wiedzą pracuję w firmie telekomunikacyjnej i admistrator u mnie w robocie jest moim bardzo dobrym znajomym , podejrzewam że dało by rade wykrobać łączę , miejsce na serwerze ze stabilnym działaniem u nas w serwerowni po znajomości myślę że obeszło by się to za symboliczną "sumkę" na pokrycie prądu jaki byłby zużywany przez maszyne , zamykało by się to w kilku złotych jedynym mankamentem tego działania było by że to LINUX bez oprawy graficznej
do logowania było by potrzebne PUTTY (ip,login,hasło, zmiana ip serwera) i podstawowa znajomość linuxa podejrzewam że skończyły by się problemy ze zbiórkami
ale to tak mój pomysł
pozdro Usk
co do maszyny znalazł bym coś na czym serwerek by śmigał
Jak dla mnie ok, można by było postawić drugi serwer (klon TP, jakby wszystko hulało, poinformować ludzików o zmianie IP i jazda). Pytanie tylko, czy ktoś podjął by się postawienia serwera na czymś takim. Ja dawno temu się w to bawiłem, ale to zamierzchłe czasy.
kiedyś już stał serwer na tym na netarenie, jeśli o tym samym mowie to jest dobrze. Myślę ze to propozycja nie do odrzucenia :) o ile Usk pogada z szefem
do logowania było by potrzebne PUTTY (ip,login,hasło, zmiana ip serwera) i podstawowa znajomość linuxa podejrzewam że skończyły by się problemy ze zbiórkami
To jest wiadome, każdy nawet kupowany dedyk używany jest przez Putty. Odnośnie pomysłu to nie mam nic przeciwko, a co do maszyny to aktualnie nie pomogę bo nie mam zbytnio sprzętu. Ew. mam jakiś dysk na SATA jak coś Łącza pod to ile byśmy dostali ?
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
ja pamiętam jak chciał stawiać to mieliśmy grac dla niego pod tagiem cafejki ^^ stare czasy jak się 24 na dobe się grało :D
kręć szeryfa a reklamę zawsze dostanie ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.