Wysłany: 2009-09-01, 20:27 Oj prosze was tylko nie perm bo mam tylko 1 serwer hahahaha
1. Nikt nie zabroni mi miec takiego nicku jaki chce miec...
2. Za kazdym razem jak wchodzilem i nie wazne czy obrazliwy nick czy nie bo wszedlem na samo semper i [kdv] tez dostalem 3 kicki z reszta o ile sie nie myle to cryowna tez kickles 2 razy...
3. Bui.B masz szczylu 17 lat wiec zero podjazdu do mnie dzieciaku...
4. Z reszta jak twierdzi lepek w/w mam ADHD @^$%@#$^5^#$^#^#$%^4 o to dowod...
P.S. Prosze juz nie cisnijcie mi tak bo juz lezka mi sie w oku kreci <placze> hahah
Nikt nie zabroni Ci miec nicku jaki chcesz, ale nie ma on chyba obrazac innych graczy w tym adminów i nie wiem jak można kogoś o rok lub kilka miesięcy młodszego nazywać szczylem i dzieciakiem?? Ja nazwałbym tak osobę która zachowała i sie jak Ty na serwerze i w poście powyżej. Chyba powinieneś uważać na to co piszesz.
No i byc moze nie obrazac ale gdy ledwo co wchodze na serwer i dostaje kicka? jeszcze nawet gdy nie mialem takich nikow? z reszta nie pasuje Ci jak sie wypowiadam? to nie czytaj proste... o.O
A Twoim zdaniem dobrze, że go tak nazwałeś i tym samym obraziłeś? Skargę powinieneś złożyć po tym jak tego kicka dostałeś, a nie teraz usprawiedliwiać swoje zachowanie w taki sposób. Swoją drogą Semper, do Ciebie nic nie mam, ale chyba trochę przesadziłeś ; p
Pomógł: 2 razy Wiek: 20 Dołączył: 01 Cze 2009 Posty: 69 Skąd: Kto zna ten wie ;)
Wysłany: 2009-09-02, 14:50
low'a ? ty masz pojecie co to jest wogole ?? HAHA <lol2> Ja o tym jako takie pojecie mam 2 lata k-1 ćwiczyłem wiec mi tu z low'ami nie wyskakuj małolacie.
-------------------- Opel ? NEVER !! VW ?? Forever !!
We Ride together... We Die together... VW Golf for life http://forum.vwgolf.pl/
Uuuu widze ze szydzimy i humorek dopisuje i na malolacie sie zebrales powialo groza haha
no a ja cwicze 14 miechow MT wiec wiesz co moglbys? NIC :D i spoko ze trenowales 2 lata i jako takie tylko pojecie masz haha Szczylu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.