serwer dosc czesto pada proponuje
1 psychostats zapisuje sie dla graczy ktorzy grali ponad x godzin
2 nie auto savexp tylko po komendzie
3 skasowac rank
te 3 rzeczy powinny odmulic serw bo one naprawde potrafia zapelnic jego pamiec
ps sprawdzone na serwach hl2 zawsze pomoglo
-------------------- Podpisalem z diablem cyrograf od zaraz,
Jak przyszlo co do czego wyj**alem mu wala
Ja niezbyt się zgadzam co do 1 to tak ale nie do reszty
2 dużo osób by zapominało o wpisaniu komendy czy by nie zdarzyło co by mogło dać nam mniejsza ilość graczy na serwie bo ja bym z auto zapisywaniem wolał grać
co do 3 to rank w jakiś sposób uprzyjemnia nam tą grę bo chcemy być wyżej w top i bardziej sie staramy bez rank to rozumiem na serwerze for fun ale nie na FFA
ale ludzie co wchodza na chwile bo zobacza diablo zara baty dostaja i wychodza po co ich lvl trzymac???
co do ranku i tak jestem najlepszy to po co rank xD
1 psychostats zapisuje sie dla graczy ktorzy grali ponad x godzin
Przy psycho nie ma co grzebać, bo on i tak dziala na calkiem innej maszynie nie robiąc szkód dla serwerów.
n3m0 napisał/a:
2 nie auto savexp tylko po komendzie
W nowym diablo to nie wiem czy w ogole jest taka opcja
n3m0 napisał/a:
3 skasowac rank
To nic nie da
n3m0 napisał/a:
serwer dosc czesto pada proponuje
Serwer niestety padał i będzie padał. Jedynie by mu pomogło zrobienie only Steam, ponieważ serwer stoi na maszynie opartej o procesor AMD Opteron. Plugin emulujący 2 protokoły na serwerze nie jest oficjalnie supportowany dla procesorów AMD, przez co działa na przerobionych binarkach od Intela, dlatego tak często występują crash'e.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
jak gralem w hl2 to tez psycho padalo jak zbyt wielu graczy bylo w bazie normalne najpierw zawiesza sie na tydzien pozniej padnie na tydzien i powinno znowu dzialac pamietam ze dzialalo po ponownym odpaleniu ze starymi statami
jak gralem w hl2 to tez psycho padalo jak zbyt wielu graczy bylo w bazie normalne najpierw zawiesza sie na tydzien pozniej padnie na tydzien i powinno znowu dzialac pamietam ze dzialalo po ponownym odpaleniu ze starymi statami
W naszym przypadku teraz uszkodziły się niby 2 tabele. Naprawiłem je i zobaczymy czy zdoła pobrać logi z serwerów.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.