Soft tak jak myślałem
You have bed graphics (softwear)head admin decides to unban*
według mnie można by go uświadomić ze na tym serwerze musi zmienić grafikę i dać mu szanse, ale to tylko moje zdanie
*sorry to me speak/oby zrozumiał przynajmniej wiadomo ze nie korzystam z translatora :D
Ostatnio zmieniony przez OssToPL 2009-12-13, 01:17, w całości zmieniany 1 raz
what wrong with my graphic? sorry but i don't understand
[ Dodano: 2009-12-13, 01:32 ]
OssToPL napisał/a:
Labas or lobas this is good in your speak??
Soft tak jak myślałem
You have bed graphics (softwear)head admin decides to unban*
według mnie można by go uświadomić ze na tym serwerze musi zmienić grafikę i dać mu szanse, ale to tylko moje zdanie
*sorry to me speak/oby zrozumiał przynajmniej wiadomo ze nie korzystam z translatora :D
If you say to me what i must to do with my graphic, i do it and play clear.
thank you for your understanding and waiting for unban :)
My previous girlfriend comes from your country (Sexy bomb).
Softwear you now, but you should have OpenGL or DirektX. Change it in the video options in game. on the graphics you see some good players, such that you should not see, or barely see, so here you can not have such graphics which you have now.
i not speaking of you play on cheat.
teraz skorzystałem z translatora to mnie przerosło :D
Softwear you now, but you should have OpenGL or DirektX. Change it in the video options in game. on the graphics you see some good players, such that you should not see, or barely see, so here you can not have such graphics which you have now.
i not speaking of you play on cheat.
teraz skorzystałem z translatora to mnie przerosło :D
chce powiedzieć ze on zaczyna grę, widać to i niewiele wie o modach takich jak bf2 czy diablo mod, czy jeszcze innych gdzie są postacie nie widzialne i jak grałem to widziałem ze nie wiedział bo się z tym nie kryl a wiedział ze jest admin dlatego sadze ze powinien dostać jeszcze jedna szanse ale o tym zadecyduje szef nad szefami
chce powiedzieć ze on zaczyna grę, widać to i niewiele wie o modach takich jak bf2 czy diablo mod, czy jeszcze innych gdzie są postacie nie widzialne i jak grałem to widziałem ze nie wiedział bo się z tym nie kryl a wiedział ze jest admin dlatego sadze ze powinien dostać jeszcze jedna szanse ale o tym zadecyduje szef nad szefami
Ja gram 2 lata w cs i wiem że na sofcie na DM ni można grać od 3-4 mies ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.