Witam wszystkich... Wiadomo po zmianie IP na 4fun jest mało ludzi...
Może mam na to sposób...
Mianowicie chodzi o MP3 po rundzie, ja mam kilka kawałków i jak znam KTKJ tez ma!!!!
Coś nowego on przerabia i ja... Może się uda ( po 20 sek wycinki ) to nie plagiaty tylko nowe przeróbki, tak więc z prawem nie zadzieramy... Czekam na opinie. POZDRAWIAM :)
-------------------- Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę. Nigdy nie zgasisz mnie jak świecy płomień,
gdy rzucam się w otchłań to na spadochronie...
KONIEC...
A co ja niby robie??? wysyłam zaproszenia itd... zawsze było u nas na 4fun pełen serwer po 2óch zmianach ip nikogo.
-------------------- Na szczęście pracujesz całe życie, a na nieszczęście sekundę. Nigdy nie zgasisz mnie jak świecy płomień,
KONIEC...
zawsze było u nas na 4fun pełen serwer po 2óch zmianach ip nikogo.
4FUN'owi zawsze TP pomagało, a konkretniej przekierowanie przy full serwerze, ale że teraz mniej ludzi jest na TP (przez wakacje zapewne) to i są pustki na 4FUN'ie, jedynie pozostaje twarda reklama nic więcej.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Twarda... Mamy FSD jedno 20 sek mp3 w 3 sek się sciąga :/ 10 mp3= 30 sek warto spróbować!!!
To nic nie kosztuje...
KONIEC...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.