Chciałbym tu i teraz pochwalić jednego z Adminów serwera ;] owym adminem jest Paradise ;]
Już wyjaśniam dlaczego ;D Kiedyś grajac na serwerze słupsk TP bf2 mod znalazł sie gracz ktorzy oszukiwał, a pare dni wczesniej na steam do grona znajomych zaprosiłem paru adminów. No i online było wtedy 3-4 moze 5 adminow to z tego co pamietam tylko paradise odpisal po czym wszedł na serwer i dał owemu cziterowi bana ;]
Nastepną przyczyna jest fakt iz jako jeden z nielicznych banuje tych którzy karaja na rozgrzewce co jest z mojej storny wielkim plusem poniewaz z tego co dobrze wiem nie mozna podczes rozgrzewki karac za celowe badz umysle TK ;]
To tyle pozdrawiam i dziękuje ;D Oraz mam nadzieje ze w jakimś stopniu to przyczyni sie do tego aby paradise dalej był adminem ;]
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-09-02, 19:58
Nie wywalamy wszystkich battle też wylatuje. Cieszymy się niezmiernie że gracze też widzą plusy naszej pracy. Jednakże zamykam bo spam zakwitnie chyba.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.