Wysłany: 2009-10-17, 16:24 Pocwicz Jero!!!!!!!! a potem pogadamy
hahahahaha ogarnij sie Jero myslisz ze jestes pro??,myslisz ze masz adma i ci wolno wszystko.******* mnie takie boty jak ty przezywasz pierwszy i grozisz banem pozdro&pocwicz.Zrobilem reconnecta bo mialem lagii powyzej 100 a ty juz odrazu przezywasz a pozatem gowno cie to powinno obchodzic co ja robie.Za co ci dali admina???.Nie umiesz sie poslugiwac ta funkcja nie pierwszy raz.Widzialem jak wyzywasz albo prowokujesz innych graczy, a jak oni ci odpowiadaja to ban hahahahaha bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ostatnio zmieniony przez MoKrOt ;] 2009-10-17, 17:57, w całości zmieniany 1 raz
pozdro bocie "noob" sam jestes pierwszy wyzywasz i masz pretensje pozdro & pocwicz LAMUSIE haha jaki typ "pierwszy wyzywasz" weś ty pomyśl co ty piszesz jaki bezmyślny typ
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2009-10-17, 17:58
1. Słowa
2. Według mnie jesteś nobkiem który ma 10 lat.
3. Osobiście też miałem z tobą do czynienia i od razu "plułeś ryjka" :)
4. Jeszcze raz bluzgniesz warnik dla ciebie poleci ;)
5. I skończy się płacz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.