Ja was błagam ignorujcie tego kolesia, a jednocześnie apeluje do administracji aby wszystkie posty naszego byłego kolegi usuwać bądź ignorować w sposób absolutny tzn. nawet nie pisać ostrzeżeń czy gróźb.
Co do DMX, chyba kojarzę ten temat, o którym pisano wyżej, jednakże wtedy nie bardzo wiedziałem o kogo chodzi. Moje, zdanie jest takie: jeżeli będziesz grał tak jak na tamtym IP (częste, dobre, czyste TP, do tego chyba używałeś mikrofonu, choć nie jestem pewien), przeprosisz za tamto ostatnie zachowanie, będziesz odwiedzał forum (chociaż to ja tego nie wymagam) to pewnie za 2, 3 tygodnie a może nawet wcześniej dostaniesz tego adma. W tej chwili byłbym na nie, ze względu na to, że chyba dość często odwiedzam TP teraz a chyba tylko raz czy 2 Cie widziałem. Reasumując, z tydzień bym się poprzyglądał czy na prawdę Ci zależy (czas gry na serwerze, obecność na forum itp), potem jakiś tam okres próbny (chociaż cały ten "okres próbny" to jakaś pomyłka) i już na stałe. Jeśli zrobisz tak jak napisałem będę nawet namawiał resztę "sprawiedliwych" aby Cię poparli.
PS: Bartu, trzeba też brać pod uwagę to, że były porządku w administracji TP, niektórzy odpadli. Poza tym wolałbym aby admini się zdecydowali czy chcą "pilnować porządku" na TP czy DM, ponieważ to nie jest rodzaj serwerów by jedna osoba miała admina na obydwu.
Te gnojku, nie pozwalaj sobie za dużo bo nie wiesz do kogo fikasz. Jesteś i tak tu skończony to nie wiem na jakiego grzyba w ogóle wchodzisz na te forum.
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Wysłany: 2010-08-07, 01:24
Battle napisał/a:
the trilogy napisał/a:
a nie wy***ać ci z bani
Te gnojku, nie pozwalaj sobie za dużo bo nie wiesz do kogo fikasz. Jesteś i tak tu skończony to nie wiem na jakiego grzyba w ogóle wchodzisz na te forum.
to do mnie czy co bo nie skumalem napisalem o podanie a tu nerwy miedzy wami ..
[ Dodano: 2010-08-07, 02:29 ]
STEAM_0:1:14829951 sid lulu cos tam pisałes
a jak to jest z tym Twoim zachowaniem na forum????
Pewnie mu chodziło wtedy o to ze pewnie z cziterami wtedy grał i admina żadnego na serwie nie było i tamtego tematu nie brał bym pod uwagę......
typa nie znam wiec nie mogę powiedzieć "tak" czy "nie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.