1. Wiek gracza : 17
2. SID : Niemam aktualnie Steam mam non/steam moje IP
3. Nick w grze : HaRdCoR
4. Funkcja admina na innych serwerach : Przepraszam ale nie pamietam bo to bylo juz dawno i te serwery sie porozpadały :(
5. Czy na wyżej wymienionym IP miałeś juz bana powyzej 120 min : Nie góra 30 minut ale to za PING po 200 . ale praktycznie mam ping po 50 do 80
6. Link do profilu GameTracker : ---
7. Link do SteamCommunity :---
8. Preferowana pora dnia gry (do południa, popołudnia, wieczory, noce) południe , wieczur , noce
9. Uzasadnienie (nie więcej niż 5 zdań) : Chcialbym ogarnac FFA
[ Dodano: 2012-01-13, 18:44 ]
POPRAWKA:
2 SID : nie mam aktualnie steam mam non/steam moje IP: 79.188.53.106
Czy ma 17 lat to bym nie powiedział.. z resztą sam nie wiem jeśli chodzi o jego głos bo przez mikro jak gadał to trzeszczało i nic prawie nie było słychać.. chciałem zauważyć iż Twój ping i Twoje teleport były masakryczne, jak graliśmy jeśli masz tak często to lipa. Druga sprawa to to, że nie masz Steama no i do tego te dziwne akcje.. :O PS.Jeśli masz czyste sumienie wrzuć SS, czekam ;) . Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.