1. Wiek gracza: 18
2. 0:0:32012154
3. Nick w grze: Mako
4. Funkcja admina na innych serwerach: Brak
5. Czy na wyżej wymienionym SIDzie (SIDach) miałeś bany powyżej 120 minut?: Tak
6. Link do profilu GameTracker: http://www.gametracker.co...72.37.14:27015/
7. Link do SteamCommunity: http://steamcommunity.com...61198024290036/
8. Preferowana pora dnia gry: rano, południe, wieczór , weekendy .
9. Uzasadnienie: Gram tu już nawet długo, poznałem wiele osób grających na serwerze . Wszyscy mnie znają którzy tu grają . Jestem uczciwy i sprawiedliwy . Zawsze można mnie złapać na gg 1544007 . Jestem bardzo często obecny . Mam duże doświadczenie z graczami . Nie daję od razu bana - najpierw wysyłam ostrzeżenie . Myślę że sprawdziłbym się w tej roli . Czasami brak kultury graczy daje się we znaki więc potrafię być niemiły ,ale tolerancyjny ... .
Gram dość długo i potrafię odróżnić gracza od oszusta .
Pozdrawiam !!!
Ostatnio zmieniony przez Mako528 2011-09-07, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli nie spełniasz któregokolwiek z wymienionych
warunków - nie składaj podania!!! Nie trać własnego oraz naszego czasu.
1. Wiec fajnie jak bys miał jeszcze profil na GameTracker'u
2. Zmienił bys na steam'ie z prywatnego na publiczny. Jak? Wystarczy, że dodasz jakies informacje o sobie. Chce wiedziec ile grasz juz na tym stimie.
3. Nie gram na diablo wiec cie nie znam. Zobaczymy co chłopaki powiedzą.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Jesli chodzi o gameTracker profil jest to bez sensu po co komu taki szit wystarczy steam albo jak ktoś jak ja komikator dla graczy xfire
Po co ma zmieniać profil na publiczny może mieć jaki che mieć profil kto widział jego profil ten wie a po drugie jeśli chodzi o steam to liczy sie rocznik a jak masz sida a nie potrafisz sprawdzić od kiedy on gra to jesteś bardzo mało kompetentny
Nie pałam radością do innych graczy ale pewnie mój głos i tak nic nie znaczy ale znam z serwa i jestem na TAK
Widzisz gdybyś był kumaty i miał pojęcie to wiedział byś że istnieje coś takiego jak Banid :
http://banid.pl/kto?to=+0%3A0%3A32012154 Tutaj masz najpotrzebniejsze informacje . Ban był słuszny . Nie zaprzeczę , ale sami dobrze wiecie ze nie tylko ja bugowałem item choć zrobiłem to pierwszy raz ... .
Cóż nie mam nic więcej do zarzucenia sobie ... AMXie się znam więc nie wiem w czym problem ?
Podałem gg więc jak macie jakieś pyt to piszcie na GG :) To ułatwi sprawę . A i jeszcze jedno :) Zapraszam na DM - żebym mógł udowodnić skilla czy czego tam wymagacie ...
Widzisz gdybyś był kumaty i miał pojęcie to wiedział byś że istnieje coś takiego jak Banid.
Dziecko drogie to ty sie starasz o adma, to nie ja mam wyszukiwać w googlach potrzebnych informacji. Nie chodzę do szkoły jak ty, nie mam podane na tacy tak ja ty i nie mam tyle wolnego czasu co ty. Wiec proszę cie, jak coś pisze to zrób to a nie wykazujesz sie - w tym przypadku - nie potrzebnym obeznaniem tematu. Myślisz, że ja mam ochotę cie dodawać do gg i zadawać ci pytania?!
Twojemu koledzy(1337), który cie wspiera w tym temacie nie będę odpisywał, bo nie mam czasu a co najważniejsze mi sie nie chce.
-------------------- Jak to kiedyś powiedział mój dobry przyjaciel, którym jest nim dalej - Umiesz Liczyć? Licz Na Siebie.. Twoje Szczęście Innych je***..
Podstawowe warunki:
- Rozpoznawalność na serwerze
- Nienaganna kultura osobista
- Zdolność radzenia sobie w sytuacjach stresujących
- Umiejetność łagodzenia konfliktów
- Gotowość do slużenia pomocą innym graczom serwera
- Widoczne zaangażowanie w działalność forum
- Posiadanie własnego (niewspółdzielonego) konta STEAM
- Członkostwo w grupie steam sS (http://steamcommunity.com/groups/serwerslupsk)
Co do Bana to niestety nie bawię się w ostrzeżenia, łamiesz regulamin musisz ponieść konsekwencje i czy był by to normalny gracz czy nawet admin, każdy jest kowalem własnego losu. Nikt nie stoi ponad prawem, wchodząc na serwer akceptujesz regulamin którego należy przestrzegać.
Hm może okres próbny, widać go często na serwerze, mniej więcej ogarnięty, tylko najpierw niech poczyta lub nauczy się na pamięć regulaminu ;) nie no żartowałem oczywiście, ale przeczytać należy. Z nerwami sobie panuje także ja jestem za okresem próbnym.
-------------------- Nie rezygnuj z marzeń, nigdy nie wiesz, kiedy okażą się potrzebne.
pisze z mobilka wiec musze tak a nie inaczej
Mako528, napisales
"Czy życzysz sobie czegoś jeszcze ? ViTi ?"
tak po ludzku napisz teraz obok kazdego pkt gdzie wymagania spelniasz a gdzie nie... Powstrzymaj przy tym subiektywizm i wlasne ego. Postaraj sie napisac z persp os trzeciej. Zrozumiesz wtedy o co niektorym chodzi:)
Podstawowe warunki:
- Rozpoznawalność na serwerze - Tak
- Nienaganna kultura osobista - Ok mam zbyt wysokie ego ... ,ale resztę funkcji spełaniam .
- Zdolność radzenia sobie w sytuacjach stresujących .- Jak najbardziej - jak widać bronię swoich racji .
- Umiejetność łagodzenia konfliktów . Tak mam w tym doświadczenie .
- Gotowość do slużenia pomocą innym graczom serwera - Jak najbardziej
- Widoczne zaangażowanie w działalność forum - Nie ale po otrzymaniu admina mam zamiar wspomóc serwer finansowo .
- Posiadanie własnego (niewspółdzielonego) konta STEAM -Tak
- Członkostwo w grupie steam sS (http://steamcommunity.com/groups/serwerslupsk) - Uważam iż nie jest to kinieczne ale jeśli trzeba to dodam .
Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2011-09-08, 15:17
Napisałeśże jednego nie spełniasz potem okazuje się że trzech... Lepiej jak na mój gust ogarniętych ludzi dawać niż żeby płacili na utrzymanie serwerowni, i tym że zapłacisz nie nadrobisz braków. Dla mnie sprawa jasna popraw się a pogadamy,
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Itemy?
Pomogłem? Kliknij POMÓGŁ!
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.