Nick: Shift
Ile grasz w cs'a: 2 lata
Ile grasz na naszym serwerze: może jakoś z 2,5 miesiąca
Czy masz steama: Na razie nie ale jeśli miałbym szanse na admina, kupiłbym w ciągu max 2 dni
Czy miałeś kiedyś adma: Tak, ale dawno, chwila i przypomniałbym sobie, albo wystarczy "Wujek Google" xD
Dobrze znasz regulamin?: Tak
Ile czasu dziennie grasz na serwerze?: Minimum 3h a max... bardzo dużo
Czy czytasz forum?: Tak, czytam bardzo dużo, ale nie zawsze się wypowiadam bo po prostu nie chcę powtarzać wypowiedzi innych postami typu ,, Tak to jest bardzo dobry pomysł, zgadzam się z xXx"
Dlaczego chcesz zostać adminem?: Ostatnio coraz częściej na serwer wchodzą cziterzy, co jest bardzo denerwujące dla mnie jak i dla innych graczy, a adminów często nie ma. Często spotyka się też obrażanie innych graczy itp, a nikt nie jest za to karany. Szukam też nowych doświadczeń na tym serwerze, a przede wszystkim chcę się trochę pobawić ( na serwerze gra a nie adminem)
Proszę o wypowiedź adminów. Proszę nie patrzeć na mój Non Steam ponieważ tak jak już wcześniej pisałem jeśli będę miał szansę zostać adminem kupie go bez problemu.
jw. tak samo na forum nie błyszczysz. Po drugie wydaje mi się ze jest już sporo adminów na diablo. Ale zobaczymy jak inni się wypowiedzą i jaka decyzje podejmie Battle : >
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Ale nie patrzcie czy mam Steam czy nie mówię że jak będę miał zostać adminem to kupie a tak to nie mam po co go kupować, więc proszę pominąć ten szczegół.
jest wiesz jaki? jak kupisz steama to na pewno pograsz ze steamowcami poduczysz się i bedziesz rozróżniał steamowca z czitami a steamowca bez.
A tak to pierwszego ogarnietemu graczu ze steamem będziesz sypał bany.
jest wiesz jaki? jak kupisz steama to na pewno pograsz ze steamowcami poduczysz się i bedziesz rozróżniał steamowca z czitami a steamowca bez.
A tak to pierwszego ogarnietemu graczu ze steamem będziesz sypał bany.
O czym ty do mnie mówisz. Jak nic nie bedzie mial to ss'y wstawi i już a nie...
Dokladnie kup steam, pograj jeszcze z miecha. Nie kupuj steama tylko po to zeby miec szanse na adma. Kupisz steama bedziesz mogl pomoc nam adminom poznac wiecej ludzi lepsze serwery a 10 zl to nie majatek mozna poswiecic te 3 browary i mimo wszystko poudzielaj sie po forum niech cie reszta ekipy pozna twoje zdanie na kilka tematow. Sory za interpunkcje ortografie nigdy w tym nie bylem dobry
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.