Chciałbym mieć admina na tym serwerze, ostatnio coraz częściej zdarza się że na serwerze grają cziterzy, niektóre osoby rozwalają bs'y lub obrażają inne osoby i nie są za to karani! Chciałbym to zmienić
NICK: Shift
Steam: Tak
Ile grasz w csa ? : 2 lata
Ile grasz na naszym Serwie?: około 2,5 miesiąca
Ile czasu dziennie spędzasz na naszym serwerze?: Minimum 3h... Max.... bardzo dużo xD
Czy miałeś kiedyś admina?: Tak, ale dawno...
Jak dobrze znasz regulamin serwera: Pewnie
Znajomość AMX: Znakomita :)
Ja jestem na NIE mimo kaca dam opór :P Nie widzę cb w roli admina jakoś nie jestem przekonany co do cb. A tak po za tym czy czasem rekrutacja nie jest off?
jest open... 1 place from me xD jak wiecie praktycznie nie grywam na dm.... wole 4fun a jak na 4fun nie da się grac to chodzę na tp na dm zaglądam w wyjątkowych okolicznościach.... nudzi mnie dm...
1 - nawet ja mam wiecej godzin przegranych na Diabelkowie
2 - Shift,
Kod: Może po prostu odbanujcie go i skasujcie lvl, jako taki mały prezent na Nowy Rok, niech się chłopak cieszy xD, kupi tytana i Battle dostanie troche kasy i bedzie zadowolony :) Zróbcie taki mały wyjątek. Uda się?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.