1. Wiek gracza; 17
2. SID: 0:0:33798361
3. Nick w grze : NOBI , Qwerty
4. Funkcja admina na innych serwerach: dawny admin na eSeSkim DM
5. Czy na wyżej wymienionym SIDzie (SIDach) BRAK
6. Link do profilu GameTracker http://www.gametracker.co...72.37.14:27015/
7. Link do SteamCommunity http://steamcommunity.com...61198027862450/
8. Preferowana pora dnia gry (do południa, popołudnia, wieczory, noce) ile się da.
9. Uzasadnienie (nie więcej niż 5 zdań) powrócił stary DM to i powróciła chęć do grania i tu cytat z poprzedniego mojego podania "hm... to jest najtrudniejsze pytanie. może dla szpanu, może dla większej przyjemności z "czystej" gry, może dla jakiegoś tam wsparcia rozwoju serwera, a może wszystko naraz ;p "
[ Dodano: 2012-01-27, 21:23 ]
UP'ne sobie temacik :) sprawdzimy czy w ogóle na tym forum się da xd
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 990 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2012-01-29, 14:32
Nawet jak masz kulturę to używałeś bugów tak jak i paru innych admów DM. Jestem na tak jeśli Battle na to przymknie oko i jasno będzie powiedziane że osoby które były już przyłapane na bugowaniu nabijaniu lvl czy coś w tym rodzaju będą znów podejrzane i pojawi się nawet najmniejszy dowód na nieuczciwość którejś z tych osób nie tylko straci adma ale możliwość grania na naszej sieci.
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Nawet jak masz kulturę to używałeś bugów tak jak i paru innych admów DM.
oddalam tylko zarzut od siebie jakobym nie posiadał kultury osobistej..
a co do bugowania to nic nie zostało mi udowodnione więc proszę nie pisać takich bzdur, gdyż może mnie to obrażać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.