Witam.... chyba nie muszę się przedstawiać:) raczej każdy mnie zna:D - chyba, że mało gra:)))
Szczerze to nie mój pomysł (jednego z adm), abym złożył to podanie. Ale wydaje mi się, ma to sens.
Jak stwierdził ostatnio (nie wiem czy Mik0 czy VOLT) powinienem zmienić nick na HLTV2 - gram najwięcej, bo w stat mam już prawie 600h (sumując z nick'u z rożnymi dopiskami).
ale nie to jest najważniejsze... ważne jest to, iż gram o porach w których większość adm śpi bo mają normalne życie:) Wierzcie mi, że wtedy na serwie dzieją się liczne cuda i cudeńka....
Gram na servie TP i staram się grać TP a nie biegać za fragami... współpracuje z innymi i zawsze dziele sie info (chce aby TP nie było tylko z nazwy)
Mam też wady... tzn cięty język, na co często esz zwraca mi uwagę, ale staram się:) i wiem, że nie ma ideałów....
Moje doświadczenie nie jest jakieś tam porażające (nie gram kilka lat jak niektórzy... ale gram duuuuuuużo obecnie i już potrafię odróżnić gracza od pseudo hajta.... - wiele razy podpowiadałem adminowi lub byłem zmuszony pisac na PW do adma)
znacie mnie....
btw wiem, że mamy ok 16 admow... ale wiecie, że nie zawsze sa na servie....
1.Nick: .:ViTi:.
2.Wiek: 25
3.Ile grasz w cs?: szczerze to 5 miesięcy.... ale non stop:D
4.Ile grasz na naszym serwerze: pierwsze kroki stawiałem na tym serwie....
5.Czy masz steama?: TAK (choć nie grałem na steam to mam.... nick - viti85pl)
6.Czy miałeś kiedyś admina?: Nie... ale zawsze musi być ten pierwszy raz:)
Liczę na poparcie mojego podania.... mam nadzieję, że nie będzie kolejnej burzy w szklance wody:D - choć nie będę w razie W unikać dyskusji....
pzdr - ViTi
HLTV 2, nie wiem jak wy, ale ja jestem na tak. Dlaczego??
Witold jest bardzo specyficznym graczem, jak napisał każdy go zna, chyba, że mało gra. Znam go odkąd zaczał stawiać te swoje pierwsze niemrawe kroki, nigdy się nie poddawał, gra TP, ma mikro, i najważniejsze... Jest naszym największym nołlajfem, zaraz po hltv:)
co zaowocowało tym, że hajtem to on nie jest, może nigdy nie będzie, ale jest spoko graczem.
Dlatego popieram.
Wysłany: 2010-04-04, 13:27
Ja też jestem za :) dużo mniej gram od Vitiego :) Ale zawsze jak jestem na servie to on jest ;p Kazdy go zna. Dobry z niego ziomek i nadawalby sie na admina:) Gra dobrze nawet bardz jak na tak krótki czas, zna zasady TP i przestrzega ich i naprawde gra o poznych porach ( wieczny student ;p hehe).
JESTEM NA TAK XD VIVI NA ADMINA:P OZDR
Ja napiszę krótko. Sam zaproponowałem Vitiemu, żeby złożył podanie na admina, bo się do tego na prawdę nadaje. Wszystko to co napisał o sobie o prawda. Rzadko się zdarza, żeby go nie było na serwerze
hehhehhe... thx za poparcie:)
AMPER nie jestem aż taki nołlajffff:D - zapytaj Funky'ego:p (btw w WEEKENDY nie grywam!!!!!:D) lol
a co do hltv to czasami o 3/4 w nocy pisze mu żeby poszedł już spać, ale on mnie nie słucha:D
Ciekawe co z tego wyjdzie Qbuss:)
thx...
no fakt kuli, że jest "dość" adminów.... ale mało jest typu nołlajf:D
w sumie to znam kilku adminów którzy często są na serwie... ale nie o to chodzi:)
nie chce też, żeby było to na zasadzie czystki:D nie chce żeby ktoś leciał, a ja w czyjeś miejsce:) - każdy ma tam jakiś swój wkład i "coś" robi...
hehhehehe VoyTeC:D
może i tak.... bywało, że gościłem w TOP15, ale nick mi się zmieniało i wypadałem po czasie... i tak cały czas:D
nie ulega wątpliwości że tylko HLTV może ze mną wygrać w klasyfikacji graczy najdłużej/najczęściej/najwięcej grających:D
ale dla mnie to nie jest ważne.... to jest serwer TP więc nie o rank chodzi:)
muszę poprosić o jakieś scalenie moich nick'ów XD..... lol
[ Dodano: 2010-04-04, 19:58 ]
BTW... nie o rank tu się rozchodzi lecz o adma:D
na temat proszę panowie:)
serio tez lubie Vitiego ale adminow jest dosc jesli Battle wykasuje adminow tych ktorych dawno nie bylo to ja nie widze problemu zeby Viti zostal adminem :)
Moim zdaniem kuli dobrze mowi .. chociaz nigdy nie zaszkodzi miec o 1 administratora wiecej ale jak ktos nie gra ( nie korzysta) to dlaczego ma go miec :P Viti w 100% na TAK. Popracuj nad kultura .. ja juz nie klne ; ]
No eFFF musze przyznać, że na prawdę pozytywnie mnie zaskoczyłeś, a myślałem, że tak łatwo tego nie opanujesz ; ]
Viti, Battle zna moje zdanie ; p
I to samo co do eFFF przy jego podaniu - kultura ; ]
Ostatnio zmieniony przez eszesz 2010-04-05, 13:11, w całości zmieniany 1 raz
Mam też wady... tzn cięty język, na co często esz zwraca mi uwagę, ale staram się:) i wiem, że nie ma ideałów....
i wiedziałem, że zwrócisz na to uwagę:)
Czasami urwie się tam coś pod wpływem emocji... ale to jest do ogarnięcia. mam tego świadomość... (btw chyba nie klne cały czas:D) hehhehe
Ale fakt że paragraf 3 czasami zdarza mi się omijać...
eFFFF jest dobrym przykładem tego, że jak się chce to można przestać i panować nad jęzorem:D
[ Dodano: 2010-04-06, 10:18 ]
chmury wiszą... ale deszcz nie pada:D
kiedy można spodziewać się jakiegoś info???
[ Dodano: 2010-04-06, 17:46 ]
BTW.....
pisalem ze mam steam.... bo mam:)
ale czy mozna używać adma grajac na NS???
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.