Członkostwo od: November 3, 2009
Ranking Steam: 10
Czas grania: 52.4 godz. w ciągu ost. 2 tyg.
52.4 godz. / 1410.5 godz.
Nigdy nie Haxowalem.
http://steamcommunity.com...561198015142871 http://www.gametracker.co...116.3.96:27015/
6. GG 8680690
7. Skype ad_men1
8. Kiedy Gram? Jak nie jestem w robocie na 12h to czesto mnie na serverze znajdziecie.
9. Uzasadnienie (nie więcej niż 5 zdań) Dlaczego akurat ja?
1. Jestem stałym graczem na waszej serverowni
2. Ogolne rozczochranie Ogaru na pełnym bansie, potrafie trafnie rozstrzygać konflikty i przestrzegac regulaminu admina.
3. /top15 namber 2
4. Pomoc finansowa serverowni: Tak
Wiem ze moja aktywność na forum nie jest oszałamiajaca ale napewno podgonie liczbą banów i pomysłami na server.
-------------------- "Niezawodny jak Kałach,
Szybkostrzelny jak Uzi
mam lunete jak Dikens i tym strzelam do ludzi,masowego rażenia aparat."
Gram!
Lubie To!
Wczuwam sie w To!
Jesli nie masz tego, nie wczuwasz sie to nie masz tego co nazywam Skillem.
Ostatnio zmieniony przez Ad_Men 2011-05-08, 22:51, w całości zmieniany 2 razy
Szybkostrzelny jak Uzi
Gram!
Lubie To!
Wczuwam sie w To!
Ostatnio zmieniony przez Ad_Men 2011-05-08, 22:53, w całości zmieniany 1 raz
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-05-08, 23:47
Sory że napisze to w Twoim podaniu, ale tylko Twoje mam otwarte. Panowie, nie oceniamy czy ktoś jest spoko czy jest hajtem. My wybieramy kogoś na admina. Musimy wiedzieć czy rozpozna dobrego gracza od haxa, czy jest osobą kulturalną oraz czy pomaga innym. Tego szukamy.
Co do podania, nie znam Cię i nie jestem w stanie powiedzieć czy spełniasz wymagania które napisałem. Tyle.
SID: 0:0:17358658 Pomógł: 4 razy Wiek: 20 Dołączył: 17 Gru 2010 Posty: 440 Skąd: Stolica
Wysłany: 2011-05-09, 00:14
Cytat:
Sory że napisze to w Twoim podaniu, ale tylko Twoje mam otwarte
Chodzi mi o to żeby przy takiej ilości podań co jest teraz na 4FUN nie dawać admina pierwszemu lepszemu. Nie mam nic do Ad_Man, napisałem tu bo akurat to podanie było otwarte. Wiem że też byłem nowy, ale wykazywałem się na serwie (z tego co pamiętam). Peace
Wysłany: 2011-05-09, 00:34
Codziennie po 3 h gram na Slupsku i adminow naprawe brakuje...i widze jak tracicie graczy ktorzy widzac takie postacie Polskiego Haxu jak mario fran czy inne scierwo poprostu wychodza z servera a co do pytania czy odróżniam haxa od skilla?hehe...kiedys jednego goscia zdemaskowalem dopiero po pol roku bo tak sie chowal ze swoim brudem udalo mi sie to dzieki mojej wytrwalości i konsekwencji bo nie mogłem mu uwieżyć w te jego (różnorodne sprawdzanie kamp) czitera to ja na odległosc wyczaje bo skilla nie da sie oszukac to tyle a decyzje oddaje zarządowi.
BBB All.
Szybkostrzelny jak Uzi
Gram!
Lubie To!
Wczuwam sie w To!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.