Wysłany: 2011-02-22, 23:14 Podanie o Admina by K.T.K.J.
1. Wiek gracza : 27
2. S) 0:1:38213533
3. Nick w grze: (K.T.K.J. , Hokus Pokus , RedMaximKRK , KrK | RedMaxim | KrK )
4. Funkcja admina na innych serwerach: ( nie pamietam bo to bylo z 7 lat temu gralem przez 3 lata) prze 7 miesiecy potem przerwalem gre... i od roku gram ponownie
5. Czy na wyżej wymienionym SIDzie (SIDach) miałeś bany powyżej 120 minut?
(NIE MIALEM )
6. Link do profilu GameTracker : http://www.gametracker.co...116.3.96:27015/
7. Link do SteamCommunity : http://steamcommunity.com...61198036692795/
8. Preferowana pora dnia gry : do południa, popołudnia, noce (weekend)
9. Uzasadnienie : Chce byc Aktywnym Adminem waszego serwera, chce przypomniec sobie jak zarowno uczestniczyc w jak by nie bylo pracy za rzecz serwera... z rozwaga podejmowac decycje w sprawie banow itp... widzac co sie dzieje ostanimi dniami , tygodniami na serwie (pelno czitow gra) a moja prozba jest zeby pozytywnie rozpatrezc moja prozbe o admina..
Nie chcę się wtrącać ale jako że gram na serwerze i widziałem go codziennie jestem na TAK. Wczoraj nawet bobik (spoko gracz i admin) powiedział mu żeby złożył podanie.
Oczywiście, że na TAK Idealnie nadaję się na admina :) zawsze jak widział czita to mi pisał i jeszcze ani razu się nie pomylił :D Potrzebujemy takich kumatych adminów xD
Widi napisał/a:
tyle że ja go jak słyszałem na mikro wczoraj to brzmiał prędzej na 7-14 nie na 27...
Zapewniam, że na pewno nie ma 14 lat ;p Naprawdę ma 27 :D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.