Wysłany: 2010-09-23, 19:58 Podanie o Admina by pedobeer.
Witam nazywam się Mateusz G. Pochodzę z Czechowic-Dziedzic jest to mała wieś na śląsku : ) ,
kiedyś grałem na serwerze słupsk pamiętam to dobrze i pamiętam także jak miałem na serwerze BF2 admina może co niektórzy mnie pamiętają pod nickiem: sG | w!nn3r. Teraz mój nick to: FanaticKillers` pedobeer . (Fanatic Killer to klan). Mam 17 lat w tym roku skończyłem:)
Chiałbym zostać adminem tego serwa ponieważ chcę by na tym serwerze mogli ludzi pograć z pasją i bez uporu patrząc na ludzi grających na Tak zwanych "Hakach" chcę by była kultura na tym serwerze i zero płaczu i ogarnięta ekipa administracyjna. Posiadam także steama mój steam to: justdoit339 Staż w csa to tak około 4 lata : ) no z paroma przerwami gdyż mój ojciec zmarł i musiałem to jakoś przeboleć i nie grałem dość długo. Znajomoś amxa mam bardzo dobrą miałem własne serwery robiłem własnego amxa więc myśle że znam się na tym.
Mam nadzieje że rozpatrzycie moje podanie i przemyślicie to z uporem
Aha może teraz mnie nie widzieliśćie na serwerze , ale często gram ! ostatnio grałem na paru nickach lecz nawer ja nie pamiętam jakich : )
Pozdrawiam Pedobeer .
PS: Sorki za błędy !
Pograj troszkę na jednym nicku, który sam zapamiętasz, a jeśli inni zapamiętają go na tyle dobrze by poprzeć ewentualne podanie... wtedy złożenie go... będzie miało sens chłopaku...
Na nie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.