Wysłany: 2010-08-05, 20:50 Podanie o Admina, Majk~
1. Nick - Majk~
2. Wiek - 17
3. Staż - Ok 8 lat ( bywały duuuże przerwy + jakiś czas w CS:CZ )
4. Znajomość amx - w skali 1/10 oceniam na jakieś 7/10
5. Steam - mam
6. Dlaczego akurat Ty ? Na Słupsku gram już sporo, o czym mogą świadczyć godziny spędzone na serwerach Słupska [TP], mam sporo wolnego czasu, często gram. Potrafię być obiektywny, nie uznaje zasady " A temu daruje, bo go znam ".
Wszyscy ode mnie ściągają wzór podania :D Wymyślcie swoje ;d Majka znam z reala, ale nie dlatego jestem na tak. Jestem za, bo według mnie to dobry gracz ( swego czasu lepszy ode mnie ;D), kulturalny chłopak, wyrozumiały, sprawiedliwy, dużo też grał na TP. Tyle tych zalet to może chociaż jedna uwaga - zwiększ aktywność na forum.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.