Witam moj nick na serwerze Słupskim .:Krz@ku:. pochodze i mieszkam w Słupsku mam 23 lata i jestem ogarniętym i spokojnym człowiekiem. Chce prosic o h@ Battle o Admina na serwerze Słupsk 1 [TP]. Znam sie na amxie itp miałem doswiadczenie być adminem. Gram na Słupsku codziennie nawet cale dnie do nocy. Czasem ostattnio zdarza sie ze w godzinach nocnych nie ma admina a sa cheaty i wtedy serwer traci graczy i tak myslalem ze napisze do h@ i moze sie uda zostac adminem byłby to dla mnie zaszczyt. Porządek w godzinach nocnych na serwerze był by opanowany. Wiadomośc dla h@ posiadam steam wiec nie gram na wspomagaczach.A postów przybędzie na moim koncie obiecuje. Czekam teraz na odpowiedz Battle
oczywiście będę się udzielał ale jak pisałem większość adminów jest w dzień a ja przebywam i gram na serwie nocami czasem nawet do godz 4.00 rano wiec was nie ma jak sa cheaty zgadzasz się eszesz?? wstałbyś tak późno jak by ktoś pisał ci ze cheater jest?? pewnie nie a ja bym był w czasie gry :) czekam na odpowiedz.
Hmm... 22 i pół godziny na serwie... Prosta matematyka. Zakładając, że grasz 2 h dziennie, jesteś z nami od 11 dni...
Wyrażenie: "całe dni i noce" jest więc mocno metaforyczne;-)
Ja tam nie wiem. Nie chce mi się wierzyć, że grasz całymi nocami w cs-a na tym serwerze - bo z kim? Nawet gdybym był na tak to nic to nie zmieni bo reszta w większości będzie pewnie na nie z H@ włącznie. Za to fajny masz avatar.
Jer0 chodziło mi o te dwa, duże, błyszczące pistolety, na pewno dobrze by leżały w dłoni. Żeby nie robić offtopu jestem na nie do czasu aż zaczniesz na prawdę udzielać się na forum, bo na serwerze widzę Cię często. To samo napisze Ci Battle lub to co napisałem we wcześniejszych postach. Niestety po trilogym trzeba ostrożniej podchodzić do przekazywania uprawnień administratora.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.