Wysłany: 2010-08-01, 16:57 Podanie o Admina serwer Slupsk [TP]
1. Twój nick: Za Salata !!!
2. Jak długo grasz na serwerze: od paru miesięcy ;)
3. Masz admina na innym serwerze: Miałem na kilku serwerach i na swoim własnym serwerze który padł z powodu sponsora
4. Konto Steam: 0:1:25566894
6. Nick Steam: krzaku01
7. Twój adres IP: Zmienne IP Neostrada;)
8. Ile masz lat: 23
9. Staż w cs:2 lata
11. Znajomość amxx: Skoro miałem swój własny serwer to sobie radze z amxem
12. Ile grasz dziennie: zależy ale często gram nie mal po 8godzin jak jest czas.
13. Dlaczego ja?: , Ponieważ wiem co to znaczy gra typu (TP),to co se nauczyłem przekaże innym graczom niby adminów było dużo nie wiem jak jest teraz ale było narzekanie ze nigdy nie ma Admina jak potrzeba w noc to już nie wspomnę co się dzieje na serwerach chodzi mi o haxy itp. Ja gram częściej w nocy i mi przeszkadza jak wejdą gracze i nagle speedhacki i wh wszyscy wychodzą z serwera. A jak admin by był to porządek by opanował.
14.Kontakt: Tel, Mail, GG, Steam, Skype. Bez problemu.
on jest pjebany obrazał mnie w grze a ja mu nic nie zrobilem więc nie nadaje się na admina ,a i tak wiem ,że mój głos gowno warty ale lubie wkurwaić ludzi :)
Viti mnie uprzedził, 3/4 jego wypowiedzi by było moją także nie kopiuję bo to nie ma sensu. Nie, zamykam.
Edit:
Kod: 19krzaku87@wp.pl do mnie
pokaż szczegóły 21:17 (0 min temu)
Witaj Battle,
aha pozdro nie to nie wiecej cziterow wam zycze pozdro
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Email wysłany do Ciebie od krzaku z wykorzystaniem Twojego konta na Serwer Słupsk :: Serwery Counter-Strike :: AMXX :: HLDS :: Grafika ::. Jeżeli ta wiadomość zawiera spam lub treści obraźliwe skontaktuj się z webmasterem forum pod adresem: admin@serwer.slupsk.pl Do listu załącz cały ten email, z nagłówkami włącznie.
Mam się chłopie śmiać czy płakać ? Bo ja sam nie wiem
-------------------- Płacz, stan emocjonalny, będący reakcją na strach, ból, smutek, żal.
Rower jest Bogiem, DH nałogiem, naprawa zabawą a Boxxer podstawą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.