Wysłany: 2012-01-19, 07:23 Podanie o Admina serwerslupsk4Fun
Podanie o Adma
1. Wiek gracza: 23 Lata miazga co .
2. SID: STEAM_0:1:33893458
3. Nick: .O.M.E.N. l .oOmeen.
4. Admin na innych serwerach: Obecnie nie .
5. Ban 120min: Niet .
6. GameTracker: http://www.gametracker.co...Omeen./?game=cs
7. SteamCommunity: http://steamcommunity.com...561198028052645
8. Preferowana pora dnia gry : Różnie , lecz często gram wieczorem .
9. Podsumowanie: Jeden z moich ulubionych serwerów , przyjemnie mi się tam gra . Dobrze chodzi no i co najważniejsze kiedyś to tam rzadziłem z drugim Omenikiem chyba każdy nas znał , za tamtych czasów to była poprostu czysta jazdaa.aa .
-------------------- o o o o
Ostatnio zmieniony przez OOmeen 2012-01-19, 08:19, w całości zmieniany 1 raz
COD , i przez takie akcje ktos może się pomylić , a co więcej dostać ostrzerzenie . Dziwne , ale spoko i luzno także można przenieść jakoś temat? Czy mam nowy zrobic?
Kiedyś to grałem długo na 4fun , teraz od nie dawna bo nie wiedziałem że już jest.
[ Dodano: 2012-01-19, 23:32 ]
Viti to już wogóle nie kuma o co kaman.
A co do szalenia to tam zawsze szalałem z drugim omenikiem , może nawet za tamtych czasów nie grałeś .
Gram gram tylko rzadko ludzie teraz graja bo codziennie sprawdzam a bym pogral juz , a do tekstu to co bylo kiedys , poniewaz ci co pamietaja to wiedzia ze sie dobrze tam gralo i byl dobry klimat . Kazdy wiedzial ze ja tam zawsze bylem i znali mnie , to nie powinno byc problemu mi sie wydaje . No ale to nie odemnie zalezy takze co bedzie to bedzie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.