Wysłany: 2010-04-16, 12:37 Podanie o Admina TeamPlay~
Witam,
Chciałbym posiadać admina na serwerze Teamplay, dane poniżej.
Imię: Albert
Nazwisko: Wojciechowski
Nick: KLRD
Staż gry: 5 lat
STEAM: Tak
Link ESL: Click! Link Gameback: Click! Obecność: częsta, gdy nie gram mixów/cw siedze na TP.
Dlaczego ?
Więc tak, mam kilka znajomych ze Słupska, którzy grają na serwerze TeamPlay, fajnie się gra, lecz obecność adminów w niektórych godzinach jest bardzo mała, a obecność haxów jest niestety częsta, myślę, że ogarniam trochę w tą gierkę i potrafię rozróżnić kto gra czysto, a kto oszukuje, więc gdybyście już zdecydowali się na mnie, ilośc nietrafnych banów była by znikoma:) Pozdrawiam oraz czekam na rozpatrzenie.
ja to chyba za maly jestem zeby sie wypowiadac^^
ale KLRD bez urazy... wejdz na ten link ktory zapodal Jer0
i zastanow sie jeszcze raz....
ja zanim zlozylem podanie o adma przegralem ok 600h na Slupskim i poznalem wiekszosc adminow a oni mieli czas zeby poznac mnie
nie lubie grac na serwerze z haxami, a gdy nie ma admina jest ich duzo wiec nei dziw sie ze nie gram tu duzo, bo to zadna przyjemnosc dostawac hsy p[rzez sciane.
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-04-16, 14:17
po 1 pierwsze słyszę żeby brakowało admów ^^ po 2 dziś założyłeś konto na forum i odrazu admin? hehe do admina Ci daleko "włącz mózg"-starasz się o admina i tak odzywasz się tak do admina jeszcze nic Ci nie zrobił wypowiedział się tylko poza tym do nikogo nie powinieneś tak mówić na NIE!!!
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
Zadał pytanie z du** więc moja odpowiedz była taka jaka była, nie to trudno, miłej gry z haxami, np przed chwilą koles wbil na aimie wszyscy powychodzili i serwer stoi pusty, powodzonka, czesc :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.