Kod: szczerze ? nie czytałem poprzednich postów bo mam swoje zdanie ,a nie jak co niektórzy... jestem człowiekiem bezstronnym i nie wzoruje się innymi odpowiedziami na podanie. chciałem tylko powiedzieć ,że Wojtek gra tu dużej niż spory procent adminów i może jego wiek nie jest przekonujący ale ma więcej oleju w głowie niż osoby które rzekomo twierdzą iż mają po 17, 18, 19, 20 itd. jak wcześniej spominalem chłopak gra dużo, a to że wyzywa na u@ bo nie którzy admini zapomnieli się ,że ważniejsza jest i funkcja niż gra na serwerze (mam na myśli wykonywanie swojej roboty) to nie jego wina. pisząc ,że ten ma bana a tamten aima czy coś w tym stylu nie chce źle
nie wiem dlaczego wyszczy sie go tak uczepiliscie skoro jest wporzadku i zasluguje na swoje.
Ty to moze najlepiej sie nie odzywaj.... siedz cicho tam gdzie siedzisz i nie macaj klawiaturki....
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-09-07, 17:37
Viti każdy może wyrazić swoją opinię tak jak zrobiłem to ja i ty(chyba bo nie czytałem całego tematu :P) Niech sobie piszę co chce ;p Forum jest dla wszystkich ;P
Viti każdy może wyrazić swoją opinię tak jak zrobiłem to ja i ty(chyba bo nie czytałem całego tematu :P) Niech sobie piszę co chce ;p Forum jest dla wszystkich ;P
ale nie dla niego....
pomysl sekunde... luknij na nick... polysl sekunde... popatrz na tekst... pomysl chwile....
juz wiesz???
SID: 0:0:20354342 Pomógł: 35 razy Wiek: 100 Dołączył: 18 Lip 2008 Posty: 1022 Skąd: Tomaszów Maz
Wysłany: 2010-09-07, 19:29
ViTi napisał/a:
MoKrOt ;] napisał/a:
ale nie dla niego....
pomysl sekunde... luknij na nick... polysl sekunde... popatrz na tekst... pomysl chwile....
juz wiesz???
Co wy się go tak czepiacie?
gra o wiele dłużej niż wy na tych serwerach, nie spotkałem się aby do kogoś podczas gry pisał coś niestosownego w ręcz przeciwnie, tłumaczy np. umieją nowe klasy
jak tak se obserwuje to śmiać mi się chce z VoYer'a który sapie się jako 1 i z tego co widzę jest najbardziej aktywny w tematach gdy może kogoś podkurwić a sam od kąt ma admina nie potrafi pisać inaczej niż @@ czesc, @@ siema, @@ o siema @@co tam? @@daj item itp.
zawsze gdy jestem na serwerze daje info u@ xxx jest odpalony więc stara się o grę w dobrych warunkach i w miłej atmosferze moje zdanie jest takie i go popieram w tej kandydaturze.
szczerze ? nie czytałem poprzednich postów bo mam swoje zdanie ,a nie jak co niektórzy... jestem człowiekiem bezstronnym i nie wzoruje się innymi odpowiedziami na podanie. chciałem tylko powiedzieć ,że Wojtek gra tu dużej niż spory procent adminów i może jego wiek nie jest przekonujący ale ma więcej oleju w głowie niż osoby które rzekomo twierdzą iż mają po 17, 18, 19, 20 itd. jak wcześniej spominalem chłopak gra dużo, a to że wyzywa na u@ bo nie którzy admini zapomnieli się ,że ważniejsza jest i funkcja niż gra na serwerze (mam na myśli wykonywanie swojej roboty) to nie jego wina. pisząc ,że ten ma bana a tamten aima czy coś w tym stylu nie chce źle
nie wiem dlaczego wyszczy sie go tak uczepiliscie skoro jest wporzadku i zasluguje na swoje.
Zapomniałem, a ty trilogy to wy***rdalaj.
Bo już i ty wkurwiasz, na steamie dupę trułeś, gg. W ogóle jakiś dziwny jesteś, co ty tutaj chcesz ogólnie ??
Bez kitu, rozpierdalasz mnie, hehe.
Ty jesteś jak jakaś tempa ninja, 20 nicków ;o 20 miast, 20x inny wiek, no kurfa.
SID: 0:0:33993812 Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Lip 2010 Posty: 245 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: 2010-09-07, 22:53
Zip ty jesteś poprostu wredny:/Uparłeś się teraz na mnie, bo nie podobało ci się jak broniłem bmw?Wcześniej koksiłeś do bmW i jusz ci się znudziło i teraz do mnie tak?chcesz walki?Jakoś nikt nie ma pretensji do mnie tylko ty zawsze czegoś szukasz.Już lepiej jak mówie siema all, niż ty piszesz na say@ k***a.Co ty na to?I jakoś nie często przebywasz na tym serwie tak często jak ja.Więc odwal sie ode mnie i wyluzuj.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.