Nick: v0ytEC,
Steam: STEAM_0:0:31110765
Ile grasz w cs'a ?: 3,5 roku
Ile grasz na naszym serwerze ?: Rok z przerwą
Czy miałeś kiedyś admina ?: Tak
Jak dobrze znasz regulamin serwera ?: 10/10
Znajomość AMX: 9/10
Dlaczego chcesz zostań adminem ?: Ostatnio nie ma dużo adminów na serwerze, a jak już wejdą to nie potrafią ogarnąć tak jak dzisiaj.
Komentarz: To już moje 3 podanie, miałem już nie składać w tym roku ale ostatnio nie ma adminów na serwerze wtedy gdy są potrzebni. Rekrutacja jest otwarta więc myślę że na 3 razem się uda
na nie :
1)awanturnik i prowokator + ma strasznie długi język
2)pobanuje polowe serwera żeby łatwiej było mu grać
3)wiek.
na tak :
1)Ogarnia
2)Pomaga
3)Demka coś tam nagrywa i tez spamuje na forum.
3 do 3 jak u mnie.
Jakby odemnie zależało dałbym mu okres próbny....
-------------------- Ile deszczu musi spaść by brat oczyścić ziemię?
Ile wersów musisz znać by raz spojrzeć na siebie?
Ile grzechów kusi nas by świat spełnił marzenie?
Ile szczęścia może dać jedna chmura na niebie?
Na nie.Wielki awanturnik, człowiek nie do zgody.Na plus to, że ogarnia.
Czemu tu jest więcej minusów niż plusów A co wy macie do mnie że taki awanturnik jestem na serwerze nie wyzywam nikogo od dawna (wyjątek dzisiaj że nie ogarnięci admini )
Nie kulawe tyko jestem troszkę starszy i dla mnie żarty maja inna postać.
W poprzednim podaniu miałeś problem bo ja cię nie poparłem w innym podaniu znowu chodzi ci o to samo Bo ja od tego resetu nie wyzywam nikogo.
A co to ma do tego? Tak to nie działa a po za tym sam się przyznałeś że dziś jednak się wyzywałeś ja nieraz widzę twoje odzywki do graczy i nie żebym cię chciał obrazić ale pod względem kultury jesteś jeszcze tak zwanym "smarkaczem". Zacznij się inaczej odnosić do ludzi na serwerze to pogadamy i do adminów bo uważasz się za jakiegoś wielkiego "guru" że jesteś lepszy od każdego i wielką aferę robisz bo jak to? Ja dostałem bana? to coś nie tak.
A tak po za tym w regulaminie podobają mi się takie 2 punkty.
§1. Nie obrażaj innych graczy i ich rodziny. = kick - ban 7 dni
§9. Nie kwestionuj decyzji i zachowania admina - od tego jest forum. = upomnienie - ban 240 min
Hmm więc przyznajesz że się dziś wyzywałeś tak? czyli to jest do 1 punktu.
Twój spam do nas odnosi się do 9 punktu tak świetnie znasz regulamin ? 10/10?
czemu.... bo stary ty zawsze szukasz dziury w całym. Zaczynasz nie potrzebne kłótnie. a tak pozatym jest rok szkolny a nam nie potrzeba adminów na weekend.
A i powiem ci szczerze ze praktycznie wszystkich Lubie na tym servie i forum, ale ty jesteś jedynym gościem gdzie cie nie nawidzę i działasz mi tak na nerwy, że nawet sobie tego nie wyobrażasz.
A pamiętasz jak wchodziłes w du** mi żebym się zarejestrował na jakimś forum po to żebyś wygrał konto steam?! od tamtej pory się zmieniłeś w stosunku do mnie i zawsze próbujesz wywołać jakąś kłótnie.
a za tego steama nawet Dziękuje nie usłyszałem. a dzięki mnie wygrałeś, bo potrzebowałeś 1 osobę na rejestracje.
Jak coś chcesz to jesteś miły a tak to wnerwiasz tylko ludzi.
KATYGORYCZNIE NIE!!!
[ Dodano: 2010-09-05, 21:44 ]
i znowu mi podniósł ciśnienie!!!!!
--------------------
Ostatnio zmieniony przez michalkorczo007 2010-09-05, 22:50, w całości zmieniany 1 raz
Michal mi podał po napisaniu mojego poprzedniego podania powód dlaczego jest na nie i napisał coś że ja byłem na nie jak składał podanie o admina BF2 czy coś takiego.
--------------------
..:: Wujek Google ::..
Dołaczył: 01 Lis 2007
Skad: z serwera www
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.