SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2010-09-15, 18:15 Podanie o admina
1)Imię: Bartek
2)Nick: loled
3)Wiek: 18
4)Steam: jest
5)Staż: 1.5 roku
6)Znajomość amx: dobra
7)Dlaczego akurat ja?: Bo myślę że się nadaje na to stanowisko, gram dosyć często , można powiedzieć że wychowałem się na tym serwerze, jestem kulturalny, sprawiedliwy, umiem wyłapać czitera no i cóż to chyba wszystko...
kuli moze to dlatego ze nie grasz za czesto
widi jak dla mnie w podaniu adma tp powinni wypowiadac sie admini tp, a w ogole wypowiedz "nie" jakos do mnie nie przemawia (argumenty poprosze)
gra dobrze, ogarnia gre TP, kulture chyba tez trzyma (przynajmniej mu uwagi chyba nigdy nie zwracalem), nie wiem jak demkami itp, jakos nie przegladam tych tematow, nie wiem tez czy na serwerze wskazywal na graczy z dopalaczami, cos mi sie kojarzy ze pisal na adminchatcie
Do loled: chcialbym wiedziec w jakich godzinach grasz dokladniej, czy np masz czas przed poludniem, poludnie, weekendy oraz jak czesto i dlugo, jestes w klasie maturalnej? pewnie masz duzo nauki
przepraszam, ze tak niezgrabnie napisalem tego posta
Ten post mial byc trzeci ale jakos mi si strona nie chciala zaladowac
SID: 0:0:32595542 Pomógł: 1 raz Wiek: 20 Dołączył: 08 Maj 2010 Posty: 361 Skąd: Ostróda
Wysłany: 2010-09-15, 21:45
No to po kolei;
Co do demek to pare razy dawałem tu na forum no i czasem też w grze pisałem.
A co do mojej aktywności na serwerze, no to sprawa wygląda następująco. Ucze się w technikum więc matura za rok, w weekendy to w roznych godzinach raczej bede grał zależy jak mi tam bedzie pasowało, a w tygodniu to tak od 19 do 23 czyli głównie wieczorem
Pomógł: 10 razy Wiek: 18 Dołączył: 23 Lip 2009 Posty: 1010 Skąd: z doliny muminków
Wysłany: 2010-09-15, 22:37
sory pomyliłem się z DM :) myślałem że to inny Bartek... sory za pomyłkę w tym wypadku dla mnie spoko na tak tylko udzielaj się na forum i jestem w 100% na tak
--------------------
Ale.. co jest w życiu ważniejsze niż doświadczenie?
jak dla mnie gracz zawsze ogar....
nigdy nie przytrafilo mi sie nawet upomniec loleda na serwie...
demka na forum umieszczal... ost nawet czesto
gra duzo teraz... zreszta zawsze gral:)
moim skromnym zdaniem... przyda sie kolejny "nowy" admin...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.