VoYer napisał/a:
Bociu napisał/a:
Jeżeli mogę Coś powiedzieć.
To Kolejny Admin będzie Banował za "Nic"
a Cheaterów i tak odróżnić nie będzie umiał
Kolejny będzie miał Admina. Dlaczego?
Bo jest Fajny? =]
Bociu ty się odwal, nie podoba ci się na serwie to wyjdz bo coraz bardziej ci się zbiera....
Kolejny który ma Admina i Wygania mnie z Serwa?
Co mi się zbiera?:>
Pisze jak jest.
Prawda w oczy kole?:)
bociu kochany...
napisales co miales napisac... to zamilcz bo zarobisz za sekunde +1 do mocy
Czy w ogóle jest potrzebny admin??
Jestem zdania, że nie każdy nawet dobry gracz musi od razu mieć admina i tyle.
Ja naprawdę mało gram już na DM, skupiam uwagę na TP, przez cały czas od kiedy poniekąd wróciłem na TP zostałem poproszony tylko RAZ, by wejść i zrobić porządek na DM. Nigdy też jak wejdę, nie jestem jedynym z uprawnieniami.
Podsumowując:
Jestem na NIE z dwóch powodów: wiek, i liczebność naprawdę dobrych adminów jaki ma serwer DM (bez nicków;-) )
Ps: volcik tak jak ja bardzo często do mnie piszą czy wejdę na DM bo cheaty graja ... a jak wchodzę patrze 2 adminów zrobiłem poker face i dałem bana ...
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Właściciel strony Serwer.Slupsk.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników forum.
Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną.